2777
2789
عنوان

پلیس فتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 34 پست
فک کتم ازتو میپرسن که میخوای رضایت بدی یا نه اذیتش کن بعد رضابت بده بگو تعهد بده مزاجمت نشه خیالت جم ...

الانم ریده.زنگ زده بود بهم التماس.اما من میخام کشونده شه به دادگاه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عع چه خوب.چیکارشون میکنن؟

ببین قضیه برنامه یا فضای مجازی که خارجی هستند مثل اینستاگرام چون بعضی موارد را جرم نمیدانند ولی در ایران جرم هستش باید قطعاپیج و شماره اون فرد و مطالبه ارسالیشو سیو واسکرین بگیری تا پلیس فتا بتون شناسایی کنه و بعد اخذ بازجویی به دادسرا میفرسته جهت تعقیب کیفری

ببین قضیه برنامه یا فضای مجازی که خارجی هستند مثل اینستاگرام چون بعضی موارد را جرم نمیدانند ولی در ا ...

اره اسکرین گرقتم و اون شخصو پیدا کزدن.منظور من اینه نکنخ برم اونجا ازش تعهد بگیرن و پروندشو نفرستن دادگاه!

اخه امروز وقتس از فتا بهش زنگ زدن بلافاصله بمن زنک زد و گقت هه منو میترسونی.نهایتش اینه میام تعهد میدم.منو کاری نمیکنن

اره اسکرین گرقتم و اون شخصو پیدا کزدن.منظور من اینه نکنخ برم اونجا ازش تعهد بگیرن و پروندشو نفرستن د ...

نخیر تا شما اعلام رضایت نکنی بیخیال نمیشن منم اینجا در خدمتتم هرجا لازم بگو کمکتون میکنم