2777
2789
عنوان

موی زائد

1204 بازدید | 58 پست

میخوام برم استخر بعد مدتها چیکار کنم؟؟

قبلا موهای بدنم کمتر بود زود کارم راه میوفتاد الان خیلی پر مو شدم و خیلی سخت هر از چند مدتی کل دست پامو اپیلاسیون میکنم شیو نمیکنم چون میگن خوب نیست

ولی الان کلا سخته خیلی درد داره به نظرتون ژیلت بکشم ؟؟

لیزرم نمیتونم بکنم فعلا موبرم زدم نصفش میره نصفش نمیره 🤭😐

ژیلت بزن بره بابا....من که تحمل بند صورتم ندارم...فیلیپس میکشم سریع.

اگر الان به خاطر گرونی نون واب از عقایدوولایت و...... دست بکشیم وکشورمون رو زیر سوال ببریم .....قطعا در واقعه کربلا هم امام حسین رو تنها میگذاشتیم ویزیدی میشدیم....واین زیر سوال بردن دودش تو چشم همون ادم میره ووقتی متوجه میشه که دیره...... ..کاش قدر خودمون رو بدونیم که در زمانی زندگی میکنیم که اخر الزمانه وچیزی به ظهور اقا نمونده....چی بهتر از این که شیعه باشی..در اخر الزمان باشی...علائم ظهور رو داشته باشی ببینی؛سختی ها رو درک کنی وبدونی بعد از تمام این ها منجی عالم بشریت میاد وتو در این زمان پشت امامت ثابت قدم بمونی.کاش از فطرت خودمون دور نشیم و واین زمان رو غنیمت بدونیم....مطمین باشید ما حق هستیم.....کفار در ناحق خودشون متحدن..وما در حق خود تردید داریم..التماس تفکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط موبر پودر از این بودار ها عالیه باید با آب داغ درست کنی ۲ دقیقه بمونه

خیلی بو میدن اخههه بعد یه عالمه بزنم خودمم بو میگیرم 😂😂 میشم انگا مجسمه گچی تو حموم

خیلی بو میدن اخههه بعد یه عالمه بزنم خودمم بو میگیرم 😂😂 میشم انگا مجسمه گچی تو حموم

منم بعد پریودی میزنم تا دوهفته که اصلا نیست یا اک و اوک و نازکه بعدشم باز نزدیک پریوده نمیزنم خخخخ...اینجور مواقع ضروری ژیلت میزنم دا

ژیلت بزن بره بابا....من که تحمل بند صورتم ندارم...فیلیپس میکشم سریع.

فیلیپس چیه 

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       

فقط باید به زیر بغل و پاهات بزنیییی ها😑😑😑نه جای دیگ توروخدا نزن بشر به دست و صورتت

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....