2777
2789
عنوان

موی زائد

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بعد پریودی میزنم تا دوهفته که اصلا نیست یا اک و اوک و نازکه بعدشم باز نزدیک پریوده نمیزنم خخخخ.. ...

اسمش چیه از کجا بگیرم چجوری استفاده کنم 

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
فقط باید به زیر بغل و پاهات بزنیییی ها😑😑😑نه جای دیگ توروخدا نزن بشر به دست و صورتت

زیر بغلم همیشه میزنم 😂 ولی برا جاهای دیگه با اینقد حجم مو نمیدونم دیگه چه کنم😑😂

ژیلتم اخع از ریشه نمیزنه بعد دون دون میشه خون میاد... بد ک.... موبرم ک دوساعت باید خودت و بسابی موها کنده شه

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....
اسمش چیه از کجا بگیرم چجوری استفاده کنم 

من از عطاری میگیرم...اسمشو میگن نوره...زرد رنگه بعد که آب ولرم میزنی خاکستری میشه درسته بو داره ولی هم نرم میکنه هم زود ازبین میبره من خیلی راضی ام

ژیلتم اخع از ریشه نمیزنه بعد دون دون میشه خون میاد... بد ک.... موبرم ک دوساعت باید خودت و بسابی موها ...

اگه با ژیلت بزنم ولی فوم اصلاح و افتر شیو و لوسیون و اینا استفاده کنم چی؟؟

زیر بغلم همیشه میزنم 😂 ولی برا جاهای دیگه با اینقد حجم مو نمیدونم دیگه چه کنم😑😂

موبر سخته... ولی خو بهتره مپلا من کم مو ام تقریبا بعد موبر میزنی کامل میره و سیاه نمیشه زیر بغلت و اینا... ولی ژیلت دون دون میکنه و سیاه

.دلتنگی . . .حس عجیبی که نمیتونیم براش کاری کنیم و تازه هرچقدرم بیشتر بهش فکر میکنیم مثل ریشه درخت فرو میره و عمیق تر میشه! تمومش کن لعنتی.....
من از عطاری میگیرم...اسمشو میگن نوره...زرد رنگه بعد که آب ولرم میزنی خاکستری میشه درسته بو داره ولی ...

ببخشید به همه جای بدنم بزنم باید بدنم خشک باشه چند دقیقه بمونه بعد بشورم

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
منم مثل مردام 😒😂 شما با چی شیو میکنی؟😁

قبلنا بااین مومای عسلی .موم خشابیا. 

چندسال استفاده میکردم اصصصلا هیچیو کم نکرد. چندساله لیزر میرم اما لعنتی همش نرفته کامل . لعنت ب بدنمو موهاش 

parasoo1989@