صبح خروس خون هم بلند شی و بری ب کارات برسی میبینی زود دیر میشه و کارات نصفه نیمه مونده
😐🪓باوا آروم حرکت کن دیگ
I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل میکِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل میکِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
وقتی شاغل بودم ساعت میدوید الان که خونه دارم سرعت ساعت اومده پایین
دقیقا منم همینطورم امروز اولین روزی بود که خونه بودم چقدر کند گذشت
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
وقتی شاغل بودم ساعت میدوید الان که خونه دارم سرعت ساعت اومده پایین
واقعا؟ چرا باید اینطوری باشه؟
اونجور که من متوجه شدم اینجا اکثرا خانم ها بیکارن عزیزم😂
🥲💔ینی گذر سریع زمان و احساس نمیکنن؟
دقیقا منم همینطورم امروز اولین روزی بود که خونه بودم چقدر کند گذشت
روزای جمعه ک تعطیلیم من خونه حوصلم سر میره و خسته کنندس ولی بازم سریع میگذره
بیا مال تو من میخوام زودتر تموم شه این دنیای تکراریم
لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
خونه بیکار بیا مال تو من میخوام زودتر تموم شه این دنیای تکراریم
🥲💔کاش میشد واقعا طولانی تر شه
برای منم زندگی و دنیام تکراری شده ولی خودم سعی کنم روتین و کارامو توش تغییر ایجاد کنم ک ی ذره بعتر شه وگرنه فقط همون بلند شدن و رفتن سرکار و برگشتن و خوابیدن و صبح شدن و روز از نوعه🙄🤦🏻♀️