2789
عنوان

تیزهوشان

118 بازدید | 18 پست

اینجا کسی هست که تیزهوشان نهم به دهم قبول شده باشه؟یا حتی بچش:>

میتونین یکم در مورد جو اونجا بگین؟

اینکه از چه منابعی استفاده میکردین،روزی چن ساعت میخوندین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جو بچه ها خیلیییییییییی رقابتیه مخصوصا تو دوره دوم گاهی بچه ها زده میشن..من دو سال آخر از فرزانگان اومدم بیرون ولی اگر میتونی دووم بیاری و تایم مطالعه بالایی داری اوکیه...

به امید روزای خوب:)
جوش داغونه  داغونه داغون فرقی هم نداره کجا

مواقفم...ما تو مدرسمون دم امتحانا کتاب های بچه ها رو میدزدیدن تا نتونن درس بخونن باورت میشه:/ بیشتر تا جو دوستانه یه گروه رقیب دور هم جمع شدن

جو بچه ها خیلیییییییییی رقابتیه مخصوصا تو دوره دوم گاهی بچه ها زده میشن..من دو سال آخر از فرزانگان ا ...

رقابتی به نظرم خیلی خوبه..

اینکه تیزهوشان درس بخونیم تاثیری روی کنکور و دانشگاه داره؟^^

چرا داغون 

چون بچها خیلیاشون نخبه ان زیاد توجه دیدن ی عده شون خنگن از لحاظ روحی آسیب دیدن مریضن دوست پیدا کردن سخته آدم آداب معاشرت یادش میره قیافت ساده باشه میگن اسکوله درسخون و قیافه شیطون داشته باشی میگن اهل حاشیه اس هرکی هم میگ جو مهم نیس اینا فرع قضیه اس ببخشیدا جوگیر شده چون نمیشه حال روحی رو از درسی جدا کرد مخصوصا توی این سن من هم ورودی نهم بودم هم دوتا المپیاد رو تا مرحله ۲ پیشرفتم هم امسال کنار رشته ریاضیم کتابای زیست تجربی رو خوندم ولی بهت میگم اگ جو مدرسمون بهتر بود خیلی کمتر از لحاظ روحی اذیت میشدم خدایی هم خنگ نیسم ک بگم بخاطر درس بهم فشار اومده هر کی میاد مدرسه انگار خاک مرده ریختن روش بچها همه خاکستری ان هرکی تو لاک خودشه و جو درسی بیشتر از حد نرماله

رقابتی به نظرم خیلی خوبه.. اینکه تیزهوشان درس بخونیم تاثیری روی کنکور و دانشگاه داره؟^^

صد در صد رقابت سالم خوبه اصلا همین موضوع باعث شد من درس بخونم ولی رقابت سالم ، بیشتر بچه ها اونجا طبقه بندی میشن کسی که نتونه و نکشه همش غصه میخوره و شکسته میشه و ضربه میخوره.... مدرسه ی خوب تاثیر داره ولی الان همه ی دبیرهای موفق مدارس خاص کلاس میزارن کلاس آنلاین و ... پس تنها دلیل موفقیت درس خوندن تو این مدارس نیست میشه کلاس گرفت