2777
2789
عنوان

تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 18 پست
مواقفم...ما تو مدرسمون دم امتحانا کتاب های بچه ها رو میدزدیدن تا نتونن درس بخونن باورت میشه:/ بیشتر ...

ببین من خودم اونیم ک واسه ی کلاس دعا کردم ک تیزهوشان قبول بشیم ولی واقعا امسال ک سال اخره من تازه فهمیدم از ی کلاس ۲۵ نفره حداقل ۱۸ نفر مریض روحی هستن و اگ یکی واقعا روحیه بچش واسش مهم باشه نمیزاره بره اتفاقا میزاره ی جایی ک این سه سال بیشترین خوشگذرونی رو داشته باشه چون نوجوونه مخصوصا یکی مث من ک از اول تا اخرش تو کرونا گذشت و حتی کمترین برخورد رو با همکلاسیام داشتم و اولین کاری ک میکنم خرداد شماره همه رو حذف میکنم من کسی بودم ک جز بچه باحالا بودم ولی الان روحیم داغون شده و من تااازه جز بچهای سالم هستم اونایی ک حمله عصبی بهشون دست میده رو ندیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رقابتی به نظرم خیلی خوبه.. اینکه تیزهوشان درس بخونیم تاثیری روی کنکور و دانشگاه داره؟^^

ببین میگن تاثیر داره ولی واقعا کلاسای کنکور بیرون بیشتر تاثیر داره

و واقعا رقابتی درس خوندن تو تیزهوشان هیچ خاصیتی نداره چون در خفا هست و تو ب چشم نمیبینی 

و راستش رو بگم رقابتی هم انچنان وجود نداره چون بالاترین نمره ۲۰ هست و خب همه توی رنج ۱۹ تا ۲۰ هستن چ رقابتی باهم بکنن

اگ دنبال جو رقابتی هسی تیز زیاد کمکی نمیکنه بنظرم