2777
2789
دقیقاااا مدام این سوالا رو از خودم میپرسم تهش ک چی چون خیلی سعی کردم تلاش کنم و برای خودم زحمت بکشم ...

خووب همین دیگه اون کسی که به تو میگه تهش می چی در روانشناسی بهش میگن ناخودآگاه و اونی که تو به خودت میگی باید بخونم بهش میگن خودآگاه . تو از درون اعتقادی به مفید بودن درس نداری که متاسفانه درست هست و خوشبختانه نشان از درایت بالات داره. اینو نگفتم درسو ول کنی ها . من هم الان شبیه خودت استعداد های خودمو به خاطر شرایط موجود به گور خواهم برد. وقتی جامعه نمی‌خواد وقتی دولت نمی‌خواد وقتی مردم نمی‌خوان وقتی برای مردمی که خوب بودن و بد بودن براشون مهم نیست. وقتی برای کارمندی که در اداره با خلوص نیست کار می کنه ولی برای کسی مهم نیست . خوب اون موقع انگیزه آدم کم میشه . تقصیر تو نیست اصلا ناراحت نباش اتفاقا این نشون میده تو هوش بالایی داری . شاید همکلاسی هات دارن مثل ببخشید خر میخونن و تو نمیتونی و عذاب می کشی ولی اونها مغزشون محدوده و به این چیزا فکر نمی کنن ولی تو مغزت قوی تره و کلی تر فکر می کنی. شاید در آینده رفقات مقام های بهتری می کنن و در ظاهر موفق تر از تو . ولی این عدم حرکت تو به معنای عقب ماندن نیست . اما به هر حال اینا رو نگفتم که درس بخونی . حالا ببین چطور با خودت کنار میای . خوب فکر کنی راه درست رو پیدا می کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس با این حساب کار مفیدی سراغ ندارم

مفید  پیشرفت و .... این کلمات رو از ذهنت پاک کن. 

ضمیر ناخودآگاه تو گلایه داره به سراغ اون برو و باهاش حرف بزن اون میگه چیکار کن . شاید رفتی تو موسیقی و ......

خووب همین دیگه اون کسی که به تو میگه تهش می چی در روانشناسی بهش میگن ناخودآگاه و اونی که تو به خودت ...

خودت چطوری راه درست رو پیدا کردی؟همه اینا رو قبول دارم و واقعا هم هست از بچگی عادت و علاقه ب درس هم داشتم و این مثه زجر برام میمونه و خیلی دوس دارم سریع انگیزه بگیرم و شروع کنم همکلاسیام و دوستامم واقعا برام مهم نیستن چون خودم براساس شریاط خودم مسیرمو انتخاب میکنم

مفید  پیشرفت و .... این کلمات رو از ذهنت پاک کن.  ضمیر ناخودآگاه تو گلایه داره به سراغ او ...

چ فکر خوببییییی چطوری باهاش ارتباط برقرار کنم کلا ناخودآگاه ناراضی ای دارم و خیلیم پاکسازی میکنم و مدیتیشن اما تا زمانی ک دارم واسه ی جلب رضایت ناخودآگاهم تلاش میکنم کاریم نداره مثلا همشششش احساس قد کوتاهی دارم و مدام متوجه این قضیه میشم اما وقتی تلاش میکنم و ورزش میکنم ناخودآگاهم انگار ساکت میشه

مفید  پیشرفت و .... این کلمات رو از ذهنت پاک کن.  ضمیر ناخودآگاه تو گلایه داره به سراغ او ...

وایییییی خیلی هیجان زده شدم اولین نفری هستی دقیقااااا ب مشکلم اشاره کردی عملا زدی تو خال چون بقیه میگن نمیدونم زیاده خواهی کمالگرایی افسرده ای یا پاکسازی کن اما هیشکی بهم نگف ناخودآگاهتو راضی کن

خودت چطوری راه درست رو پیدا کردی؟همه اینا رو قبول دارم و واقعا هم هست از بچگی عادت و علاقه ب درس هم ...

من نگفتم شرایط درست رو پیدا کردم . من درس هامو تموم کردم و سالهاست کار می کنم ولی محیط فاسده و درست کار کردن بی اهمیت. خوب من نمی‌دونستم . ببین چه چیزی رو دوست داری برو سراغ اون .. کاری پیدا کنی که ازش لذت نبرید ازپولش هم لذت نمی برید. دنبال یه مقصد نباش که مثلاً ده سال دیگه فلان میشه و فلان . فقط  تو راه روحت قرار بگیر  اون موقع نه زمان و مکان داری و نه استرس. اتوماتیکی حرکت می کنی

من نگفتم شرایط درست رو پیدا کردم . من درس هامو تموم کردم و سالهاست کار می کنم ولی محیط فاسده و درست ...

مرسییییی بهترین نظری بود ک واقعا شنیدم حتما امتحان میکنم❤️❤️❤️ خدایی خیلی مشورت کردم ولی این نظر ی چیز دیگ بود

وایییییی خیلی هیجان زده شدم اولین نفری هستی دقیقااااا ب مشکلم اشاره کردی عملا زدی تو خال چون بقیه می ...

خوب حرفهای زیادی دارم  ولی اینجا نمیشه . انسان یک موجود نیست که در واقع امیال مختلف وجود انسان رو تشکیل میدن  و حتی شکل میدن. وقتی تعارضی بینشون پیش میاد . این جور مشکلات به وجود میاد . ولی اینم بگم خیلی هم نباید خوشحال بشی . چون الان مشکلات جامعه زیاده و هر روز اخبار بد و اتفاقات بد به گوش میرسه . و امیدواری به آینده کمه ‌ . ولی این رو در نظر بگیر که ازبین ده میلیارد نفری که هستن همین الانش از هفت میلیاردشون جلوییی. این تصور که تو این زمونه یه نفر آروم و شاد باشه غیر طبیعی هست اگه همچین فردی باشه اون فرد عقلش کمه . ولی خوب فقط تو نیستی که . اینم بگم خوشبختی در سادگیست