2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این فکر کن سال دیگه این جور شبی همین موقعیتی باشی که الان هستی!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
تفاوتی در حس و حالم ایجاد نمیکنه🥲😔

یعنی تو فکرتون هم هیچ حسی پیدا نمی کنید؟ از این که بدون هیچ تغییری تو همین حالت باشید؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ن ولی اصن حس خاصی ندارم ک بخوام شروع کنم هیچ آرزویی هم ب ذهنم نمیرسه کلا برنامه جذابی ندارم

میدونم دست خودت نیست چون خودم هم تجربه داشتم و دارم. حس باید بیاد ما در دنیایی از احساسات غوطه وریم . احساسات خوب از دنیا رفته و روح حسی برای شروع و انگیزه پیدا نمی کنه . در این وضعیت اگه نمیتونی به خودت فشار نیار . بهتره به جای آرزو به تکالیف فکر کنی . ببین در این شرایط بهترین و موثرترین کارهایی که نه برای خودت بلکه برای روح هستی میتونی انجام بدی چیه . این شرایط متشنج طی چند سال اخیر باعث شده خیلی ها اینطوری بشن.

میدونم دست خودت نیست چون خودم هم تجربه داشتم و دارم. حس باید بیاد ما در دنیایی از احساسات غوطه وریم ...

ینی چی برای روح هستی؟یکم بیشتر توضیح میدین؟خیلی نیازمند راهنماییم🥲

حالا ی بخشیشو بگو 

خوب خلاصه بگم با شعری از مولوی و جمله ای از یونگ . مولوی میگه ای برادر جمله تو اندیشه ای.  مابقی تو استخوان و ریشه ای. و جمله یونگ  انسان بدون معنا نمی‌تواند زندگی کند. 

ذات بشر همیشه دنبال چیزی هست که ما بهش میگیم معنا . یعنی تا احساس نکنی کاری که انجام میدی مفیده انگیزه این کار رو پیدا نمی کنی. مفید بودن به معنای اینه که اقدامی که انجام میدی موثر باشه . ناخودآگاه تو به تو میگه که درس بخونم چی بشه ؟ دکتر بشم چی بشه؟؟ ولی خودآگاه تو سعی می کنه این حرف های درون خودتو نادیده بگیره . ضمیر ناخودآگاه یا همان وجدان در تو نتیجه ای نمی‌بینه که جسم تو رو در این راه خسته کنه بنابراین تو نمیتونی چون اساسا زیاد هم درس خواندن رو نتیجه بخش نمیدونی. علت این مسایلی هست که در این چند سال اخیر اتفاق افتاد . ذهن  هر موجودی قسمتی از روح حاکم بر هستیست . در این دوران با مشاهده کثافت های دنیا . مرگ ها . فساد ها. انرژی های منفی همه جارو احاطه کرده . به عبارت دیگه روح خبیث در جهان حاکمه . باید دنبال چیزی بری که احساس می کنی کمبودش هست . اینطوری فکر کن که الان در جایگاهی که هستی مفید ترین کاری که میتونی انجام بدی چی هست شاید درس نباشه.

خوب خلاصه بگم با شعری از مولوی و جمله ای از یونگ . مولوی میگه ای برادر جمله تو اندیشه ای.  مابق ...

خب من سعی کردم ک استعدادم رو کشف کنم و بنظرم چیزی ک بر پایه استعدادم باشه میتونه مفیدترین برای این دنیا باشه

خوب خلاصه بگم با شعری از مولوی و جمله ای از یونگ . مولوی میگه ای برادر جمله تو اندیشه ای.  مابق ...

دقیقاااا مدام این سوالا رو از خودم میپرسم تهش ک چی چون خیلی سعی کردم تلاش کنم و برای خودم زحمت بکشم توی این سه سال دبیرستان

خب من سعی کردم ک استعدادم رو کشف کنم و بنظرم چیزی ک بر پایه استعدادم باشه میتونه مفیدترین برای این د ...

خووب درسته ولی تو دنیای خراب  کاری با استعداد ندارن مگر اینکه علاقه داشته باشی و واسه خودت بخونی