2777
2789
عنوان

پسر داییم

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 65 پست
یه دنیااااا ممنونم خیلی خیلییییی لطف کردی الهی که همیشه دلت شاد شاد باشه مهربون جان😘😘❤❤ فدای قلب ...

حالا ک بحثش شد بگم بهت ک ازدواج برام مثل یک رویا بود

خییلی دوس داشتم ازدواج کنم .

اما امیدی نداشتم خاستگارامم بدرد نخور بودن.

اما یه روز ک از خواب پا شدم خدا غافلگیرم کرد زنگ مون خورد و مادر همسرم خاستگاری اومدن من نمیدونستم ک اومده خاستگاری رفتم درسامو میخوندم امتحان داشتم 

یهو صداشون اومد ک گفتن واس امرخیر اومدن  

خلاصه جور شد همه چی و همسرم همونی شد ک از خدا خاستم ینی همونطور ک دعا کردم از خدا خاستم همون شد.الحمدالله.

شما هم حتما دعای خوووب برای خودت بکن.

و نآمید نشو مطمعن باش برات اتفاق میفته.

راستی اینم بگم  بخدا میگفتم ارزو دارم تو ماه شعبان عروس بشم هر سال ماه شعبان رد میشد ناراحت میشدم 

اون سالی هم ک ازدواج کردم ۴روز اخر شعبان بود  ک ازدواجم رخ  داد ینی فکرشو بکن حتی دعا کرده بودم تو همچین ماهیی ازدواج کنم خدا اونم مستجاب کرد و تو شعبان شد.

دم خدا گرررم

کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه
ممنونم از دعاهای خیرت انشآلله برات بهترینا رقم بخوره. اره هر روز نمازو میخوندم و دعا تو مفاتیح زیاد ...

مرسی عزیزجانم انشاالله عاقبت بخیربشی مهربون عشقتون پایدار یه دنیا سپاس😍😍

التماس دعا برام دعا کنین خدا بهم نظر لطفشو عنایت کنه❤❤

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ک بحثش شد بگم بهت ک ازدواج برام مثل یک رویا بود خییلی دوس داشتم ازدواج کنم . اما امیدی نداشتم ...

الهی چه قشنگ😍 مرسی عزیز دلم واقعاااا امیدوارم کردی الهی که همیشه نگاه خدا شامل حالت باشه❤❤ واقعا امیدوار شدم خیلی دل شکستم منم واقعا ازدواج خوب برام شده ارزو تنها ارزومه خیلی دل شکستم 

الهی خیر وخوبی به زندگیت بباره گلی😘😘

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
الهی چه قشنگ😍 مرسی عزیز دلم واقعاااا امیدوارم کردی الهی که همیشه نگاه خدا شامل حالت باشه❤❤ واقعا ام ...

قربونت گلم ممنون ک این همه دعا واسم کردی.

واقعا خوشحالم یکی از ته قلبش دعام میکنع اخه بیمارم.

امروزم یک شعبان هست عزیزم ماه سرور و شادی اهل بیت (ع)

انشاالله تو همچین روزایی بهترینش سراغت بیاد و آرزوت ب واقعیت بپیونده   

کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه
قربونت گلم ممنون ک این همه دعا واسم کردی. واقعا خوشحالم یکی از ته قلبش دعام میکنع اخه بیمارم. امرو ...

اینقدر قلب مهربون وپاکی داری که خیلی زود خدا عافیت رو نصیبت میکنه و خوب خوب میشیی عزیز مطمین باش 

مهربون خیراخلاق خوبت الهی هزار برابر به زندگیت برسه که سوالامو قشنگ جواب دادی