2777
2789
عنوان

پسر داییم

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 65 پست
دقیقا منم سه نا از پسرای فامیل خواستگترم بودن ولی گفتم نه فقط بخاطر اینکه دوست دارم یه خانواده وفرد ...

دقیقا اره الان همسر خودمم غریبس

خییلی خوبه تو خانواده جدید رفتم رسم و رسوماتشون 

تفریحاتشون فرقایی داره خداروشکر خوبن

کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه
 دایی زنداییت چطورن باهات

خوبن با من

هرکسی ی مشکلاتی داره بعضی وقتا ی مشکلاتی پیش میاد ولی سعی میکنیم همو درک کنیم و خودمونو اذیت نکنیم

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پسردایی ها انقدر تو دل برو هستن😉😜

دقیقا 😂 نمونشو داریم 

من ز نسل کوروش نام آورم ، از نژاد کاوه آهنگرم ، آریایی از تبار آرشم ، دخت زالم زاده تهمینه ام ، عشق میهن تا ابد در سینه ام..... من لرم ، من دخترانم زاده گرد آفریدند ، یوتاب هایم را سکندر ها بدیدند ... من لرم فرزند کوروش از تبار آریا و ریشه در کاسیت و ایلام ، تاریخ ثابت کرده است بی دلیل به لر بودنمان افتخار نمیکنیم ، لر بانویی از تبار بویری های باستان ، کمانداران گارد جاوید هخامنشی [ ایل بویراحمدی ]👸. میهن پاکم ز بویراحمد سلامت میکنم ، لر ترین احساس ایلم را به نامت میکنم ، ایران خانم ،ای زادگاه قشنگ من ، تو با شکوه ترین و متمدن ترین تاریخ دنیا را داری ، بزرگ ترین افتخارم این است که تو مادرم هستی ...( ۱۸ و ۱۹ دی ماه ۱۴۰۴ عزای عمومی ایرانی ها ... بیدار شو پدر ، وطن درد داره 🖤) . ساکن سرزمین شاهنامه استان اساطیری کهگیلویه بویراحمد_ یاسوج ، دانشجوی حقوق ، علاقه مند به موسیقی و آواز خواندن ، سوارکاری ، کتاب خواندن ، روایتگری تاریخ و .... تو فقط زیبا نبودی ، تو تاثیر گذار بودی ، مثل کتاب ، موسیقی ، هنر ، جنگ یا یک انقلاب🌱 . [ به خودم افتخار میکنم که هرگز احساسات ، روح ، شرف ، افکار و اعتقاداتم را به منافع شخصی و مادیات نفروختم ] .... بلند پرواز ، در جستجوی کمال اماااااا تنم در وسعت دنیای پهناور نمی گنجد ، روان سر کشم در قالب پیکر نمیگنجد🫡 [لیلث🦋] .... من دینی ندارم ، انسانیت وظیفه و سبک زندگی من است .... دوست من ، به تو اطمینان میدم سر انجام کسی خواهد آمد که گویی رسالتش دوست داشتن توست ، خدا عاشقته تضمین میدم ، بخند😍 . (سوال: بله،پروفایل عکس خودمه🫡) کاربر سال۹۷

دقیقا اره الان همسر خودمم غریبس خییلی خوبه تو خانواده جدید رفتم رسم و رسوماتشون  تفریحاتشون ف ...

خداروشکر گلی عشقتون پابرجا😍

عزیزچله ی خاصی یا نذری گرفتین که همسر خوبی قسمتتون شد؟ همه فامیل وایسادن ببینن من کجا ازدواج میکنم چون به پسرشون گفتم نه😞 منم خواستگارام هیچ کدوم خوب نیستن

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
واللاااااا من پسرداییمو میگیرم میچلونمش دلم میخواد گاز گازیش کنم آخه چرا اینا انقدر دوست داشتنی هستن ...

ن واسه من بزرگتر از منه 

من ز نسل کوروش نام آورم ، از نژاد کاوه آهنگرم ، آریایی از تبار آرشم ، دخت زالم زاده تهمینه ام ، عشق میهن تا ابد در سینه ام..... من لرم ، من دخترانم زاده گرد آفریدند ، یوتاب هایم را سکندر ها بدیدند ... من لرم فرزند کوروش از تبار آریا و ریشه در کاسیت و ایلام ، تاریخ ثابت کرده است بی دلیل به لر بودنمان افتخار نمیکنیم ، لر بانویی از تبار بویری های باستان ، کمانداران گارد جاوید هخامنشی [ ایل بویراحمدی ]👸. میهن پاکم ز بویراحمد سلامت میکنم ، لر ترین احساس ایلم را به نامت میکنم ، ایران خانم ،ای زادگاه قشنگ من ، تو با شکوه ترین و متمدن ترین تاریخ دنیا را داری ، بزرگ ترین افتخارم این است که تو مادرم هستی ...( ۱۸ و ۱۹ دی ماه ۱۴۰۴ عزای عمومی ایرانی ها ... بیدار شو پدر ، وطن درد داره 🖤) . ساکن سرزمین شاهنامه استان اساطیری کهگیلویه بویراحمد_ یاسوج ، دانشجوی حقوق ، علاقه مند به موسیقی و آواز خواندن ، سوارکاری ، کتاب خواندن ، روایتگری تاریخ و .... تو فقط زیبا نبودی ، تو تاثیر گذار بودی ، مثل کتاب ، موسیقی ، هنر ، جنگ یا یک انقلاب🌱 . [ به خودم افتخار میکنم که هرگز احساسات ، روح ، شرف ، افکار و اعتقاداتم را به منافع شخصی و مادیات نفروختم ] .... بلند پرواز ، در جستجوی کمال اماااااا تنم در وسعت دنیای پهناور نمی گنجد ، روان سر کشم در قالب پیکر نمیگنجد🫡 [لیلث🦋] .... من دینی ندارم ، انسانیت وظیفه و سبک زندگی من است .... دوست من ، به تو اطمینان میدم سر انجام کسی خواهد آمد که گویی رسالتش دوست داشتن توست ، خدا عاشقته تضمین میدم ، بخند😍 . (سوال: بله،پروفایل عکس خودمه🫡) کاربر سال۹۷

واسه منم بزرگه ۳۰سالشه 😅😅😅

شوهرته ؟ 

اره دیگه😂😂

😂 

منم رو پسرداییم کراشم فعلا راهی پیدا نکردم😑🤞🏻

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
خداروشکر گلی عشقتون پابرجا😍 عزیزچله ی خاصی یا نذری گرفتین که همسر خوبی قسمتتون شد؟ همه فامیل وایسا ...

حقیقت ازدواجم خییلی برام مهم بود ک کی بشه.

دعام همیشه این بود ک خدایا ازدواجمو ب خودت میسپارم و بهترینشو نصیبم کن.

نماز جعفر طیار زیاد خوندم 

و دعا های دیگه..

ولی مهم ترینش همون دعایی بود ک در حق خودم کردم و ب خدا هم خیلی مطمعن بودم

و همونطورم شد.

انشاالله ک بهترین نصیبت بشع.

راستی از ماه شعبان غافل نشو و رمضان

خیلی دعا مستجاب میشه

حقیقت ازدواجم خییلی برام مهم بود ک کی بشه. دعام همیشه این بود ک خدایا ازدواجمو ب خودت میسپارم و بهت ...

یه دنیااااا ممنونم خیلی خیلییییی لطف کردی الهی که همیشه دلت شاد شاد باشه مهربون جان😘😘❤❤

فدای قلب مهربون وپاکت😍😍

عزیز نماز جعفر طیار رو هرروز میخوندین میشه حدودی بگین تو هفته چند بار خوندین؟؟ واگه راهکار دیگه هم بلدین میشه بگین من خیلی محتاج نگاه خدام  گلی چند سالگی ازدواج کردین؟؟

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
یه دنیااااا ممنونم خیلی خیلییییی لطف کردی الهی که همیشه دلت شاد شاد باشه مهربون جان😘😘❤❤ فدای قلب ...

ممنونم از دعاهای خیرت انشآلله برات بهترینا رقم بخوره.

اره هر روز نمازو میخوندم و دعا تو مفاتیح زیاد بود 

اما ازدواجم نشد اون موقع

فقط تنها دعایی ک میکردم همون بود ک گفتم طلب بهترین رو از خدا میکردم میگفتم خدایا انتخاب همسرمو دست خودتت میزارم بهترین رو نصیبم کن.

واقعا این دعا بهترین دعا بود و واقعا راسته ک میگن وقتی از خدا میخای بهترینشو بخاه.

من ازدواجم سنتی شد و تو سن ۲۱ازدواج کردم