2777
2789
عنوان

پسر داییم

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروس دایی بودن چطوره

خب یسری خوبیا داره یسری بدیا

خوبیاش اینه اشناعه از بچگی میشناسیش نباید پروسه اشنا شدن داشته باشی ک تهش یا معتاد باشه یا خونوادش فلان باشن یا خیلی چیزا دیگ

بدیش اینه اگه ی مشکلی پیش اومد خانواده ها باهم بد میشن و تو فامیل وجهه خوبی نداره و همه فامیل متوجه میشن

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️

برای پسر وایی ات کرم بریز 

پیامکی استوری چیزی که فقط خودش بخونه

منم عاشق پسر دایی ام بودم و ناز کردم و رفتند 

بعد یکی از دوستام را روکار کردم گفتم برو بهش بگو ما میخواهیم برویم خوایتگاری نازی ولی نازی دلش پیش شماست 

اونم از خدا خواسته دوباره با مامانش امدند و من ۲۰ ساله زنش هستم

خب یسری خوبیا داره یسری بدیا خوبیاش اینه اشناعه از بچگی میشناسیش نباید پروسه اشنا شدن داشته باشی ک ...

دایی زنداییت چطورن باهات

در دایره ی قسمت،،🖤ما نقطه ی تسلیمیم🖤...لطف آنچه تو اندیشی🖤..حکم آنچه تو فرمایی🖤
داداشمم عروسی نمیکنه ب بهونه کارت دادن بریم

خب ،زنگ بزنید زنداییت،بهش بگین دختر خوب سراغ نداره برای داداشتون😅اینجوری سر حرف باز میشه وبحث کشیده میشه سمت خواستگاری پسردایی از شما ،و دوباره ارتباطات شکل میگیره وعروسی😍

حالم از ازدواج فامیلی بهم میخوره نمیدونم چزا ازدواج با غریبه رو دوست داشتم چون وارد یه خانواده ج ...

دقیقا منم سه نا از پسرای فامیل خواستگترم بودن ولی گفتم نه فقط بخاطر اینکه دوست دارم یه خانواده وفرد جدیدی رو تجربه کنم

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

احتمالا قسمت هم نبودین دیگه ک ناز کردی اونام کشیدن عقب.

الکی کوچیک نکن خودتو.

شاید خبر نومزدیش بهت این روزا برسه باز حالت بد میشه

بیخیال باش بسپار بخدا چی برات بخاد

کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه