2777
2789
عنوان

پسر داییم

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 65 پست
یه دنیااااا ممنونم خیلی خیلییییی لطف کردی الهی که همیشه دلت شاد شاد باشه مهربون جان😘😘❤❤ فدای قلب ...

حالا ک بحثش شد بگم بهت ک ازدواج برام مثل یک رویا بود

خییلی دوس داشتم ازدواج کنم .

اما امیدی نداشتم خاستگارامم بدرد نخور بودن.

اما یه روز ک از خواب پا شدم خدا غافلگیرم کرد زنگ مون خورد و مادر همسرم خاستگاری اومدن من نمیدونستم ک اومده خاستگاری رفتم درسامو میخوندم امتحان داشتم 

یهو صداشون اومد ک گفتن واس امرخیر اومدن  

خلاصه جور شد همه چی و همسرم همونی شد ک از خدا خاستم ینی همونطور ک دعا کردم از خدا خاستم همون شد.الحمدالله.

شما هم حتما دعای خوووب برای خودت بکن.

و نآمید نشو مطمعن باش برات اتفاق میفته.

راستی اینم بگم  بخدا میگفتم ارزو دارم تو ماه شعبان عروس بشم هر سال ماه شعبان رد میشد ناراحت میشدم 

اون سالی هم ک ازدواج کردم ۴روز اخر شعبان بود  ک ازدواجم رخ  داد ینی فکرشو بکن حتی دعا کرده بودم تو همچین ماهیی ازدواج کنم خدا اونم مستجاب کرد و تو شعبان شد.

دم خدا گرررم

کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه
ممنونم از دعاهای خیرت انشآلله برات بهترینا رقم بخوره. اره هر روز نمازو میخوندم و دعا تو مفاتیح زیاد ...

مرسی عزیزجانم انشاالله عاقبت بخیربشی مهربون عشقتون پایدار یه دنیا سپاس😍😍

التماس دعا برام دعا کنین خدا بهم نظر لطفشو عنایت کنه❤❤

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا ک بحثش شد بگم بهت ک ازدواج برام مثل یک رویا بود خییلی دوس داشتم ازدواج کنم . اما امیدی نداشتم ...

الهی چه قشنگ😍 مرسی عزیز دلم واقعاااا امیدوارم کردی الهی که همیشه نگاه خدا شامل حالت باشه❤❤ واقعا امیدوار شدم خیلی دل شکستم منم واقعا ازدواج خوب برام شده ارزو تنها ارزومه خیلی دل شکستم 

الهی خیر وخوبی به زندگیت بباره گلی😘😘

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
الهی چه قشنگ😍 مرسی عزیز دلم واقعاااا امیدوارم کردی الهی که همیشه نگاه خدا شامل حالت باشه❤❤ واقعا ام ...

قربونت گلم ممنون ک این همه دعا واسم کردی.

واقعا خوشحالم یکی از ته قلبش دعام میکنع اخه بیمارم.

امروزم یک شعبان هست عزیزم ماه سرور و شادی اهل بیت (ع)

انشاالله تو همچین روزایی بهترینش سراغت بیاد و آرزوت ب واقعیت بپیونده   

کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه
قربونت گلم ممنون ک این همه دعا واسم کردی. واقعا خوشحالم یکی از ته قلبش دعام میکنع اخه بیمارم. امرو ...

اینقدر قلب مهربون وپاکی داری که خیلی زود خدا عافیت رو نصیبت میکنه و خوب خوب میشیی عزیز مطمین باش 

مهربون خیراخلاق خوبت الهی هزار برابر به زندگیت برسه که سوالامو قشنگ جواب دادی