2777
2789
عنوان

ژل لب و گونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 9714 بازدید | 305 پست
واقعا؟اللن یه خرده کبود هم شدم.حس میکنم شدم سحر تبر😑😑

🤣🤣🤣

تنهاچیزی که تودنیاخوشبختی عزت سربلندی وپایداری میاره تنهاوتنهاهمون چرک کف دست ینی پوله پس بیخودی نگیدپول خوشبختی نمیاره 😏اگ پولدارباشی ارزش ومقامت این دنیاودنیای دیگه هم متفاوته🖤اگه دیدی جوابتوندادم حتمابدون از بن وریشه برام بی ارزشی🤬کسایی که زیادپیله میکنن مث سوسکی می‌مونن که خودشونوبابدترین شرایط ممکن وفق میدن 😂ازخاصیتشونه بخصوص اوناکه همش غلط املایی میگیرن هیچ.... چیزی نمونده بخورن گیرکلماتن💦برومختوبشورتامخ دیگرانو😴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم من کارم اینه فقط به شرط این که از ژلهایی که تایید نشده خوداری کن و نزن. وپیش هر کی رفتی بگو ...

مرسی گلی.باشه عزیزم

ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند

دقیقا تنها دلخوشیمون همینه سرش کلی تیکه و حرف هم میشنویم

کل شخصیتمون میبرن زیر سوال.

ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند

با خانمی بودم که برا دومین بار تزریق کرده و خیلی کبود. از شما قشنگه چند روز دیگه طبیعی میشه  ...

مرسی گلی لطف دارین

دو هفته نه. بستگی به بدنت داره خود دکتر گفت کی برا ترمیم بری؟

گفت دو هفته دیگه بیا برا بازبینی

😂😂 واقعا خیلی عجیبه معمولا کسایی که از میرن سمت کراتین به این چیز ها مثل ژل لب و گونه هم علاقه دا ...

من با مشتریام کاری ندارم گفتم خودم کاری انجام نمیدم و یجام گفتم نظرات و سلیقه ها متفاوته

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
منم برای دومین بار دیروز زدم کبود و داغونم اما میدونم زیر یک هفته ژل خودشو باز میکنه تازه دکتر گفت ۲ ...

یا خدااااا اینو کی زده چه بیتجربه وای اصلا هرکیه کار بلد نیست..من نمیت‌نم عکس بدم کاش میتونستم از کارایی که همون روز انجام دادن بعد عکس گرفتنو برات میفرستادم

دو هفته دیگه هزینه ای نداره.  حداقل چند ماه میمونه، بازم بستگی به بدنت داره

باز تا چندماه دیگه پول میاد دستم.خداروشکر😂