2777
2789
عنوان

ژل لب و گونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 9714 بازدید | 305 پست
دلیل منطقی بیار اینو هرجا بگی مرغ پخته تو قابلمه خندش میگیره

😂😂

واقعا خیلی عجیبه معمولا کسایی که از میرن سمت کراتین به این چیز ها مثل ژل لب و گونه هم علاقه دارن اگز تو مشتری هاتو اینجوری ببینی طبق قانون جذب مشتری هات کمتر میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من چکار کنم خرج بتراشم واسه شوهرم 

بینیم خدادادی عمله 

لبامم برجسته و قلوه ای 

گونه هامم برجسته

مژه هام خیلی بلند بود تو زمستون برفک میزد الان کم تر شده اونو چکارش کنم راهکار بدید 

ابروهامم خوبه 

پوستم میخام شفاف بشه بگید چکار کنم 

من ۳۳ سالم هس.اخه صورت لاغراستخونی هس.ترسیدم الان

عزیزم اینا اطلاعات غلط میدن و سر در نمیارن. اصلااااا اینطور نیست. ژل از قندو پروتئین هست و هم بند پوست میشه. سنت برای اینکارا اوکیه. 

اونا به پیشرفت و استقلال خودشون بیشتر اهمیت میدن و از خیلیا جلوترن بنظرم درهرحال نظرات متفاوته

پیشرفت و استقلال؟

بیا من تحصیل کردم با بهترین معدل

سه تا زبان بلدم

کلی هنربلدم

کلی دست و پا زدم برای کار کردن کو کار؟همه میخان بیگاری بکشنذبا حقوق ناچیز

من دختر جوون تفریح دارم تو این مملکت؟اصن پسرا چ تفریحی دارن؟با دلار ۵۰تومنی حتی پولدارا هم بی پول شدن

چه دلخوشی داریم جز این کارا؟ خداییش چرا نمیاین امکانات و تفریحات و ازاذی خانومای اینجارو با خارجیا مقایسه کنین فقط این چیزارو میگین؟

الان جوونا با پولی ک دارن هیچ کاری نمیتونن بکنن میرن به خودشون میرسن یکم دلشون باز شه تنها کاری ک جوون ایرانی میتونه بکنه تازه اونم با کلی بدبختی پول جمع کردن

بچه ها من چکار کنم خرج بتراشم واسه شوهرم  بینیم خدادادی عمله  لبامم برجسته و قلوه ای&nbs ...

فیشال برو هر ماه

مژه بکار

محصولات مراقبتی پوست بخر

به ناخنات برس

مکمل بخر برای موهات بخور

باشگاه برو

عزیزم اینا اطلاعات غلط میدن و سر در نمیارن. اصلااااا اینطور نیست. ژل از قندو پروتئین هست و هم بند پو ...

وایی مرسی نمیدونی چه استرسی بهم وارد شد.بدنم یخ کرد

ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند

منم برای دومین بار دیروز زدم کبود و داغونم اما میدونم زیر یک هفته ژل خودشو باز میکنه تازه دکتر گفت ۲ ...

دکترت رو عوض کن عزیز🚶‍♀️🤌

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
پیشرفت و استقلال؟ بیا من تحصیل کردم با بهترین معدل سه تا زبان بلدم کلی هنربلدم کلی دست و پا زدم ...

تمام حرفات حقققق.تازه همین پولی هم که خرج کردیم چقدر خودخوری میکنیم.با دل خوشم خرج نمیکنیم والا

ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند

وایی مرسی نمیدونی چه استرسی بهم وارد شد.بدنم یخ کرد

نه عزیزم من کارم اینه فقط به شرط این که از ژلهایی که تایید نشده خوداری کن و نزن. وپیش هر کی رفتی بگو بهم نشون بده چه مارکی برام میزنی

چرا کبود شدین؟ تو مطب کسی رو ندیدم کبود باشه!!

عکس من نیس عزیزم عکس لب من فک کنم صفحه ۳ باشه