ترانههههههه مدیر عضویت: 1400/03/28 تعداد پست: 430 عنوان ژل لب و گونه... | مشاهده متن کامل بحث + 9714 بازدید | 305 پست سلام بچه ها.من دو روز هس ژل لب و گونه زدم مث سگ پشیمونم۰😭😭😭😭😭حس میکنم زشت شدم ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند 1401/12/02 | 19:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملانییسابق عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 12569 خارجیا هم انجام میدن ولی خیلی طبیعی نه مثل اینجا کره که دیگه اکثرشون عمل میکنن نگفتم انجام نمیدن گفتم قشر خاصی انجام میدنما دوستای خارجی زیاد داریم بخدا همه نچرالن اصن ادم اونارو میبینه و اینورو میبینه هنگ میکنه دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
ترانههههههه مدیر استارتر عضویت: 1400/03/28 تعداد پست: 430 بچه ها دیدید ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 46779 چه مدلی خواستید این شده؟ قشنگه من مدل خاصی نگفتم رو فرم لب خودم ژل زده من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ترانههههههه مدیر استارتر عضویت: 1400/03/28 تعداد پست: 430 خوب شدی مبارکت باشه عزیزم ابروهم کاشتی درسته نه دو سال پیش میکرو کردم.مرسی عزیزم ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند
نسکافه_تلخ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 1862 نگفتم انجام نمیدن گفتم قشر خاصی انجام میدن ما دوستای خارجی زیاد داریم بخدا همه نچرالن اصن ادم اونار ... اونا فرهنگشون تو همه چی فرق داره مردم ایران خیلی به تمیزی وزیبایی بیشتر توجه میکنن تا اونا وکلا مردم ظاهر بینی هستیم ..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن.
ترانههههههه مدیر استارتر عضویت: 1400/03/28 تعداد پست: 430 اسی خوب شدی خیلیم فشنگه بهت اومده مرسی گلی.من خیلی ناکیید کردم طبیعی باشه.البته دکترمم خوب بود .ولی کلا خودم عوض شدم ناراحتم ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند
گربه_کتونی_پوش عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 1919 اهان برا گونه دو سی سی زدین؟خب گونه وقتی مداسته باشی کمنر از ۴ مسخص نمیسه.من ۲ سی چپ دو سی سی راست&n ... خط لبخندمم همچنان همونجوریه😢موندگاری این ژل گونه چقدره؟ الان 4 زدی راضی هستی؟؟ عکس ندادی؟
ملانییسابق عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 12569 اونا فرهنگشون تو همه چی فرق داره مردم ایران خیلی به تمیزی وزیبایی بیشتر توجه میکنن تا اونا وکلا مردم ... اونا به پیشرفت و استقلال خودشون بیشتر اهمیت میدن و از خیلیا جلوترن بنظرمدرهرحال نظرات متفاوته دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
joudiaboot عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 3953 بله دیروز تزریق کردم عکس دوم که گذاشتم اصلاح لب شده بود اصلاح لب یعنی با صدم سی سی ژل قسمت هایی که ... مبارک باشه عزیزم انشالله راضی باشی عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش .
ترانههههههه مدیر استارتر عضویت: 1400/03/28 تعداد پست: 430 خط لبخندمم همچنان همونجوریه😢 موندگاری این ژل گونه چقدره؟ الان 4 زدی راضی هستی؟؟ عکس ... عکس دادم عزیزم.ندیدی.میگم که یجوری شدم دوس ندارم ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند
نسکافه_تلخ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 1862 اونا به پیشرفت و استقلال خودشون بیشتر اهمیت میدن و از خیلیا جلوترن بنظرم درهرحال نظرات متفاوته فرهنگ ما اوله تودنیا ولی خوب غرب زدگی باعث میشه فکر کنیم اونا چون برهنه هستن خیلی بالاتر به نظر بیان نظرها متفاوته ..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن.
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 46779 بینیتون عمله؟ نه عزبزم منم ژل گونه زدم بینیم کوچیکتر شد من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
گربه_کتونی_پوش عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 1919 عکس دادم عزیزم.ندیدی.میگم که یجوری شدم دوس ندارم یه بار دیگه میذاری من دارم دق میکنم اصلا شوهرم نفهمید کبودم نشدم انگار نه انگار 😢😭