2777
2789
عنوان

ژل لب و گونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 9714 بازدید | 305 پست
خارجیا هم انجام میدن ولی خیلی طبیعی نه مثل اینجا  کره که دیگه اکثرشون عمل میکنن

نگفتم انجام نمیدن گفتم قشر خاصی انجام میدن

ما دوستای خارجی زیاد داریم بخدا همه نچرالن اصن ادم اونارو میبینه و اینورو میبینه هنگ میکنه

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب شدی مبارکت باشه عزیزم ابروهم کاشتی درسته

نه دو سال پیش میکرو کردم.مرسی عزیزم

ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند

نگفتم انجام نمیدن گفتم قشر خاصی انجام میدن ما دوستای خارجی زیاد داریم بخدا همه نچرالن اصن ادم اونار ...

اونا فرهنگشون تو همه چی فرق داره مردم ایران خیلی به تمیزی وزیبایی بیشتر توجه میکنن تا اونا وکلا مردم ظاهر بینی هستیم

..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏.
اسی خوب شدی خیلیم فشنگه بهت اومده

مرسی گلی.من خیلی ناکیید کردم طبیعی باشه.البته دکترمم خوب بود .ولی کلا خودم عوض شدم ناراحتم

ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند

اهان برا گونه دو سی سی زدین؟خب گونه وقتی مداسته باشی کمنر از ۴ مسخص نمیسه.من ۲ سی چپ دو سی سی راست&n ...

خط لبخندمم همچنان همونجوریه😢

موندگاری این ژل گونه چقدره؟ 

الان 4 زدی راضی هستی؟؟ 

عکس ندادی؟ 

اونا فرهنگشون تو همه چی فرق داره مردم ایران خیلی به تمیزی وزیبایی بیشتر توجه میکنن تا اونا وکلا مردم ...

اونا به پیشرفت و استقلال خودشون بیشتر اهمیت میدن و از خیلیا جلوترن بنظرم

درهرحال نظرات متفاوته

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
بله دیروز تزریق کردم عکس دوم که گذاشتم اصلاح لب شده بود اصلاح لب یعنی با صدم سی سی ژل قسمت هایی که ...

مبارک باشه عزیزم انشالله راضی باشی

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
خط لبخندمم همچنان همونجوریه😢 موندگاری این ژل گونه چقدره؟  الان 4 زدی راضی هستی؟؟  عکس ...

عکس دادم عزیزم.ندیدی.میگم که یجوری شدم دوس ندارم

اونا به پیشرفت و استقلال خودشون بیشتر اهمیت میدن و از خیلیا جلوترن بنظرم درهرحال نظرات متفاوته

فرهنگ ما اوله تودنیا ولی خوب غرب زدگی باعث میشه فکر کنیم اونا چون برهنه هستن خیلی بالاتر به نظر بیان نظرها متفاوته

..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏.