2777
2789
ممنون. ببخشید آمپولو به کمرتون که زدن خیلی درد بدی داشت؟ یا نه زیاد نبود؟ و اینکه وقتی بی حس بودین ...

نه عزیزم درد که نداره

فقط یه حس برق کم تا نوک پا 

حس بدی نیست

مخصوصا سر سزارین ذوق اومدن بچه هست

سر اولی نفس تنگی نداشتم

سر دومی افت فشار داشتم که ربطی به اسپاینال نداشت

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و یک سوال دیگه. شنیدم بعد عمل تا چند ساعت نباید سرو تکون داد که سردرد و کمر درد نگیرم. ولی باید آب و ...

اره با نی و خیلی زیاد

دردسر های بدی داره اگه اب کم بخوری

من با اینکه هنوزم از بیهوشی میترسم پیشنهادم بهتون بیهوشی هست

کمرت رو داغون نکن 

فردا روزی باز زایمان داشته باشی اسپاینال هی بشی کمرت داغون میشه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اره با نی و خیلی زیاد دردسر های بدی داره اگه اب کم بخوری من با اینکه هنوزم از بیهوشی میترسم پیش ...

مرسی عزیزم. حالا باز بهش فکر میکنم. پنجشنبه نوبت عمل دارم اگه بشه عقب میندازم بیشتر تحقیق میکنم. مرسی از توضیحات عزیزم  

مرسی عزیزم. حالا باز بهش فکر میکنم. پنجشنبه نوبت عمل دارم اگه بشه عقب میندازم بیشتر تحقیق میکنم. مرس ...

با دوتا دکتر بیهوشی مشورت کن

عمل رو عقب ننداز

من هی سر همین ترسم عقب انداختم

بعد پشیمون شدم

با دوتا دکتر بیهوشی مشورت کن عمل رو عقب ننداز من هی سر همین ترسم عقب انداختم بعد پشیمون شدم

چی بگم. موندم به خدا. این زندگی با این همه درد و سختی اصلا ارزش داشت به دنیا بیایم؟

ممنون عزیزم. امیدوارم همیشه صحیح و سالم باشی  

چی بگم. موندم به خدا. این زندگی با این همه درد و سختی اصلا ارزش داشت به دنیا بیایم؟ ممنون عزیزم. ام ...

اره عزیزم

ارزش زندگی خیلی بیشتره

فقط ما تلاشمون گاهی کمه

چند سالتون هست شما؟🙂

اره عزیزم ارزش زندگی خیلی بیشتره فقط ما تلاشمون گاهی کمه چند سالتون هست شما؟🙂

سلام عزیزم. ببخشید من با تکنولوژی قهرم دیر به دیر میام نی نی سایت

چطور مگه؟ 33 سالمه من

عملم خداروشکر به سلامتی تموم شد

بی حسیم نخاعی بود و فعلا که کمرم مشکلی نداره. فقط بعد از عمل تا دو روز انسداد ادرار داشتم که خیلی خیلی اذیت شدم.