ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من بیشتر به نام توکل قبولش دارم وقتی چیزیو از ته قلب با همه وجود بخوای بهت داده میشه وقتی چیزی به دلت میوفته یعنی توی زندگیت میاد پس باید خودتو اماده ش کنی مثلا دوس داری ازدواج کنی این یعنی واقعا ازدواج میکنی به دلت میوفته که خودتو اماده کنی وقتی چیزیو میخوای حتی انرژی لازم برای رسیدنش بهت داده میشه مثلا خونه میخوای کار میکنی انرژی برا کار بالا میره موقعیته خوب برات پیش میاد نباید منفی بگی باید جوری بگی انگار همین فردا میخواد گیرت بیاد پس چکار میکنی مثلا فردا خواستگاری که میخوای میاد خونتون پس برو لباس بخر منتظر باش یا خونه برو یه تابلو بخر
یه کاناله تو ایتا قانون شکر گزاری همین جذب خیلی خانمه وقت میزاره من چند روزی شروع کردم ونتیجشا دیدم ولی ولش کردم .مداومت میخواد که من نداشتم بستگی داره نیتت چی باشه مثلا مالی عاطفی و....مثلا واسه یه کاری که دوست داری اتفاق بیفته باید مداوم از قانون چی میشد اگه استفاده کنی مثلا بگی چی میشد اگه .....وهی تکرار کنی وتو ذهنت تلقین کنی که اتفاقه افتاده...کلا مداومت میخواد