2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیکنن باید گزارش بخورن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10415124/من-دین-دونفر-گردنمه?postId=275688975مال منو گزارش بزن لطفا

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

سلام

اجازه بدید کمکتون کنم

شما 4 تا تاپیک دارین

اگه تاپیکی داخلش کامنتی نباشیه ، خودتون میتونید حذفش کنید

و اگه داخل تاپیکی کامنت باشه شما میتونید لینک اون رو بذارین داخل تاپیک نینی یار حذف تاپیک 

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

.
نمیکنن باید گزارش بخورن https://www.ninisite.com/discussion/topic/10415124/من-دین-دونفر-گردنمه?pos ...

چه بد زدم 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

باید منتظر بمونی تاپیک حذف باز بشه هر بار یه دوته تاپیک برات پاک میکنه اونم با اما و اگر

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

[QUOTE=275695810]والا کاش تاپیک های منم حذف می‌کرد بخدا قول میدم ی دور صلوات برات بفرستم [/QUO

روز های زوج لینک یکی از تاپیک هاتون رو بزارید تو تاپیک حذف تاپیک فقط یه دونه هر روز پاک می کنن 

البته الان من مدتهاس منتظرشم همش تاپیکش بستست

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی