2777
2789
عنوان

زمین گرده

128 بازدید | 8 پست

دیگه تصمیم گرفتم دست خوبیم قطع کنم به هیچ کس خوبی کنم به هرکی خوبی کردم برام نموند

من زنداداشم بارداربود رفتم واسه زایمانش کل خونه اش روتمیز میکردم بعد زایمانش از مهمون هاش پذیرایی میکردم مادرشوهرم کمرشو عمل کرد رفتم یک ماه تمام ازش پرستاری مراقبت و مهمان داری کردم تازه بجه کوچک هم داشتم .و خواهرشوهرم اسباب کشی داشت میرفتم کمک میکردم ولی الان که ماه اخر بارداری هستم و یه بچه کلاس اولی دارم دردام شروع شده دریغ ازیه سرزدن خشک وخالی و یه همدلی کمک پیش کش همشون خودم دست تنها خونم روتمیز کردم از هیچ کس توقع کمک ندارم وای توقع همدلی چرا داشتم 

به خانواده شوهر نباید بیش از حد خوبی کرد

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کار خوبی میکنی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

آهنگ شایع روگوش کن یاحداقل ازسبکش خوشت نیومد برومتن آهنگ حکمش چیه روتوگوگل بخون

من یه هفته همین مشکل توداشت روانیم میکزداونوگوش کردم خیلی جواب بودبرام

میکاپ آرتیست مشهد_mua

به خانواده شوهر نباید بیش از حد خوبی کرد

اره راست میگی اخه من طفلی خواهر نداشتم گفتم به زن داداش و خواهر شوهر خوب باشم شاید یه روز همراهم شدن ولی دریغ از یه سرزدن خشک و خالی