حوردخت مدیر عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 682 عنوان عصبی ام | مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 29 پست بچه ها چه دارویی برای حالت پرخاشگری و عصبی بودن میشناسید ؟ بچه کوچیک ۵ ساله دارم خیلی حالت عصبی و عصبانی و پرخاشگر دارم. یک ماه اینطوری شدم.کمک کنید اگر تجربه دارید 1401/12/02 | 13:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حوردخت مدیر استارتر عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 682 باید روی خودت کار کنی،وگرنه خیلی چیزهارو از دست میدی از جمله همسرت و بچه رو هیچ مردی(تا جای که من ... یعنی گوشت زیاد نخورم ؟
امپراطورکزوکو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2103 عزیزم واقعا ازت ممنوووونم. واقعا کاری نکردم😅 🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹
امپراطورکزوکو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2103 یعنی گوشت زیاد نخورم ؟ گوشت زیادش و کمش،دوتاش روی اعصاب ادم اثر میذارهزیادش قساوت قلب و باعث عصبانیت میشه کمش هم باعث بداخلاقی میشهاز خوراکیهای آرامش بخش استفاده نکننه قرص و دارو 🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹
حوردخت مدیر استارتر عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 682 گوشت زیادش و کمش،دوتاش روی اعصاب ادم اثر میذاره زیادش قساوت قلب و باعث عصبانیت میشه کمش هم ب ... چندتا خوراکی ارامبخش بهم پیشنهاد میدی؟حرفات روم اثر کرد.جدی میگم
وانت_گوجه عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 899 لووتیروکسین میخورم منم ولی فک میکنم باید دوزش بیشترشه چون منم عصبیم من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞 آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞
امپراطورکزوکو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2103 این خیلی خوبه که خودت موارد ضعف خودت رو میبینیآخه عموما انسانها،نقاط ضعف خودشون رو نمیبیننداما از اون طرف،خیلی با خودت تکرارش نکن(که من عصبی هستم)چون خوده این جمله و این تفکر باعث بدشدن اعصاب و از طرفی باعث سوء استفاده اطرافیان میشهیعنی بهت میگن:عصبی و... 🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹
حوردخت مدیر استارتر عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 682 این خیلی خوبه که خودت موارد ضعف خودت رو میبینی آخه عموما انسانها،نقاط ضعف خودشون رو نمیبینند اما ا ... دقیقا. قربون دهنت
امپراطورکزوکو عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 2103 چندتا خوراکی ارامبخش بهم پیشنهاد میدی؟حرفات روم اثر کرد.جدی میگم لطف داری این از دل پاک خودتهقرص آرامش بخش،تنها هنرش اینه که روزی۱۲ساعت میخابیو کلا از دنیا و اطرافیانت غافل میشی،عوارض دیگش بماند مثل چاقی مفرط،بیقراری و....خوراکیهای آرامش بخش،چشم همه رو جداگانه واست میفرستم😊😊😊 🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹
حوردخت مدیر استارتر عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 682 لطف داری این از دل پاک خودته قرص آرامش بخش،تنها هنرش اینه که روزی۱۲ساعت میخابی و کلا از دنی ... قربونت برم مرسی واقعا
حوردخت مدیر استارتر عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 682 لطف داری این از دل پاک خودته قرص آرامش بخش،تنها هنرش اینه که روزی۱۲ساعت میخابی و کلا از دنی ... مرسی منتظرم عزیزم
حوردخت مدیر استارتر عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 682 لطف داری این از دل پاک خودته قرص آرامش بخش،تنها هنرش اینه که روزی۱۲ساعت میخابی و کلا از دنی ... عزیزم من هنوز منتظرم
rnegarre عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 219 ی تاپیک داستین ک بچتون حرف نمیزنهچندسالگی خوب شد من خیلی نگرانک