2777
2789
عنوان

عصبی ام

289 بازدید | 29 پست

بچه ها چه دارویی برای حالت پرخاشگری و عصبی بودن میشناسید ؟ بچه کوچیک ۵ ساله دارم خیلی حالت عصبی و عصبانی و پرخاشگر دارم. یک ماه اینطوری شدم.کمک کنید اگر تجربه دارید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزامایش بدید امکان کمبود ویتامین دی یا داشتن تیروئید هست

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             
ویتامین دی ام کمه و هیپوتیروئید هستم

خب دگ بدتر برید آزمایش بدید قرص تقویتی بخورین 

امکان کمبود آهنم هست

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             
ازمایش دادم اهن اوکی هست

منم کم کاری تیرویید دارم یاید برم دکتر 

۳۵ سالمه خیلیالکی عصبانی ام با کوچکترین چیزی داد میزنم. نه هیچی نشده

باید روی خودت کار کنی،وگرنه خیلی چیزهارو از دست میدی

از جمله همسرت و بچه رو

هیچ مردی(تا جای که من عقلم قد میده)،یک زن عصبی رو تحمل نمیکنه،خیلیم صبور باشه،بعد یک مدت میبره....

شاید شوهرت خیلی خوبه،واحساس میکنی،هرچند عصبانی بشی،واست بد نمیشه....شاید

وقتی عصبانی میشی،سریع تغییر حالت بده،اگر ایستاده ای،بشین و برعکس.....سریع وضو بگیر....فضا رو ترک کن،...حتما سه روز یکبار گوشت بخور....و.....

ببخشید خیلی حرف زدم

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

2790
2778
2791
2779
2792