2821
2789
عنوان

عصبی ام

296 بازدید | 29 پست

بچه ها چه دارویی برای حالت پرخاشگری و عصبی بودن میشناسید ؟ بچه کوچیک ۵ ساله دارم خیلی حالت عصبی و عصبانی و پرخاشگر دارم. یک ماه اینطوری شدم.کمک کنید اگر تجربه دارید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آزامایش بدید امکان کمبود ویتامین دی یا داشتن تیروئید هست

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             
ویتامین دی ام کمه و هیپوتیروئید هستم

خب دگ بدتر برید آزمایش بدید قرص تقویتی بخورین 

امکان کمبود آهنم هست

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             
ازمایش دادم اهن اوکی هست

منم کم کاری تیرویید دارم یاید برم دکتر 

۳۵ سالمه خیلیالکی عصبانی ام با کوچکترین چیزی داد میزنم. نه هیچی نشده

باید روی خودت کار کنی،وگرنه خیلی چیزهارو از دست میدی

از جمله همسرت و بچه رو

هیچ مردی(تا جای که من عقلم قد میده)،یک زن عصبی رو تحمل نمیکنه،خیلیم صبور باشه،بعد یک مدت میبره....

شاید شوهرت خیلی خوبه،واحساس میکنی،هرچند عصبانی بشی،واست بد نمیشه....شاید

وقتی عصبانی میشی،سریع تغییر حالت بده،اگر ایستاده ای،بشین و برعکس.....سریع وضو بگیر....فضا رو ترک کن،...حتما سه روز یکبار گوشت بخور....و.....

ببخشید خیلی حرف زدم

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز