2789
عنوان

میارزه؟

100 بازدید | 15 پست

بنظرتون ارشد ی رشته ای ک طرح داره و دیروز پرسیدم ماهی ۱۱_۱۲تومن حقوق طرحشه دوساله 

ارزش داره ک دانشگاه آزاد شهر دیگ بخونین؟

لیسانسم مهندسی بود بهمون ۱سال پیش نیاز دادن الان ۱/۵سال خوندم ۱/۵مونده 

تاالان شهریه ۱۵دادم این ترم ۶/۵فعلا دادم چون عملی داریم 

کلا شهریه اش ۸۰حدودا درمیاد بعدا با مدرکش میتونم واس معلمی دبیری هم استخدامی شرکت کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ارشد روانشناسی بالینی زیرگروه پزشکی شده 

خب بعدش چی .اگر دکترا بگیری اجازه مطب میدن چون کارشناسیت مرتبط نبوده.اگرم مطب نزنی خیلی اینده شعلی درستی نداره ‌.بعد طرح میندازن بیرون 🤭

اگه مطمینی میتونی بامدرکت شاغل بشی اره می ارزه

شانس استخدامیش زیاده واس معلمی

دیروزم رفتم مشاوره ک روانشناسم هست گفتم عاشق داروسازی بودم ولی ترسیدم قبول نشم این رشته رو رفتم 

گفت همینو تموم کن ک بری طرح بعدش 

بعد ببین اگ دوسداری ادامه بده دکتراش بخون اگ ن کنکور تجربی بده 

خواهرم پرستاری همین دانشگاه شهر خوند الان ۱۲ساله استخدام شده و چندبرابر پولی ک داد درآورده 

ولی من پرستاری دوس ندارم داروسازی رو خ دوس دارم ولی از شکست ترسیدم اومدم ارشد روانشناسی بالینی 

هم میشه طرح برم هم استخدامی معلمی هم کلینیک کار کنم علاقه هم‌دارم ولی علاقم ب داروسازی خ بیشتره

خب بعدش چی .اگر دکترا بگیری اجازه مطب میدن چون کارشناسیت مرتبط نبوده.اگرم مطب نزنی خیلی اینده شعلی د ...

ن دیروز مشاورم گفت شرط دومقطع  حذف شده بجاش ما ک لیسانس نخوندیم یکسال جبرانی ۲۲واحد از دروس کارشناسی هارو خوندیم پاس کردیم 

و اینک گفتن اگ شهر کوچک باشه و نیاز باشه دوباره ۲سال تمدید میکنن اخه اکثر بچه هامون شاغلن طرح رو نمیرن جاش خالی میمونه 

و اینک با مدرکش استخدامی آموزش پرورش میتونم شرکت کنم یا تو کلینیک کار کنم 

[QUOTE=275669710]ن دیروز مشاورم گفت شرط دومقطع  حذف شده بجاش ما ک لیسانس نخوندیم یکسال جبرانی ۲۲واحد از دروس کار ...[/QUOTEبه حرف اره به عمل کو.من دوستام بیشتر از ده ارشد بالینی دارن یکیشون مرتبط سر کار نیستن.مشاوره پولش میگیره دو سال دیگه کجاست به تو بگه چرا نگرفتنت 🤭خود دانی اون واسه کسی می صرفه که سراسری بره نه صد تومن خرج کنه بعدم پوچ.