2777
2789
عنوان

میارزه؟

100 بازدید | 15 پست

بنظرتون ارشد ی رشته ای ک طرح داره و دیروز پرسیدم ماهی ۱۱_۱۲تومن حقوق طرحشه دوساله 

ارزش داره ک دانشگاه آزاد شهر دیگ بخونین؟

لیسانسم مهندسی بود بهمون ۱سال پیش نیاز دادن الان ۱/۵سال خوندم ۱/۵مونده 

تاالان شهریه ۱۵دادم این ترم ۶/۵فعلا دادم چون عملی داریم 

کلا شهریه اش ۸۰حدودا درمیاد بعدا با مدرکش میتونم واس معلمی دبیری هم استخدامی شرکت کنم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ارشد روانشناسی بالینی زیرگروه پزشکی شده 

خب بعدش چی .اگر دکترا بگیری اجازه مطب میدن چون کارشناسیت مرتبط نبوده.اگرم مطب نزنی خیلی اینده شعلی درستی نداره ‌.بعد طرح میندازن بیرون 🤭

اگه مطمینی میتونی بامدرکت شاغل بشی اره می ارزه

شانس استخدامیش زیاده واس معلمی

دیروزم رفتم مشاوره ک روانشناسم هست گفتم عاشق داروسازی بودم ولی ترسیدم قبول نشم این رشته رو رفتم 

گفت همینو تموم کن ک بری طرح بعدش 

بعد ببین اگ دوسداری ادامه بده دکتراش بخون اگ ن کنکور تجربی بده 

خواهرم پرستاری همین دانشگاه شهر خوند الان ۱۲ساله استخدام شده و چندبرابر پولی ک داد درآورده 

ولی من پرستاری دوس ندارم داروسازی رو خ دوس دارم ولی از شکست ترسیدم اومدم ارشد روانشناسی بالینی 

هم میشه طرح برم هم استخدامی معلمی هم کلینیک کار کنم علاقه هم‌دارم ولی علاقم ب داروسازی خ بیشتره

خب بعدش چی .اگر دکترا بگیری اجازه مطب میدن چون کارشناسیت مرتبط نبوده.اگرم مطب نزنی خیلی اینده شعلی د ...

ن دیروز مشاورم گفت شرط دومقطع  حذف شده بجاش ما ک لیسانس نخوندیم یکسال جبرانی ۲۲واحد از دروس کارشناسی هارو خوندیم پاس کردیم 

و اینک گفتن اگ شهر کوچک باشه و نیاز باشه دوباره ۲سال تمدید میکنن اخه اکثر بچه هامون شاغلن طرح رو نمیرن جاش خالی میمونه 

و اینک با مدرکش استخدامی آموزش پرورش میتونم شرکت کنم یا تو کلینیک کار کنم 

[QUOTE=275669710]ن دیروز مشاورم گفت شرط دومقطع  حذف شده بجاش ما ک لیسانس نخوندیم یکسال جبرانی ۲۲واحد از دروس کار ...[/QUOTEبه حرف اره به عمل کو.من دوستام بیشتر از ده ارشد بالینی دارن یکیشون مرتبط سر کار نیستن.مشاوره پولش میگیره دو سال دیگه کجاست به تو بگه چرا نگرفتنت 🤭خود دانی اون واسه کسی می صرفه که سراسری بره نه صد تومن خرج کنه بعدم پوچ.