2777
2789

من پولدار ترین آدمای این شهرو دیدم که یه ماشین معمولی سوار میشن.عاشق ترین آدما رو دیدم که حتی یه استوری هم از عشقشون نمیذارن.خیر ترین آدما رو دیدم که اصلا هیچکس نمیشناستشون.با کلاس ترین آدما رو دیدم که یه گوشی معمولی داشتن.با معرفت ترین آدما رو دیدم که هیچوقت دم از رفاقت و معرفت نمیزدن.خلاصه گول ظاهر زندگی آدما رو نخورید، چیزای واقعی هیچوقت نمایشی نیستن...💌🤍🫀ستاره ام⭐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باید ببینی خودت چی دوست داری.

من خودم انتخابم  کرم قهوه ایه کلا.

کرم قهوه ای فرش و مبل و‌میز و...

یه رنگ سومم برا اینکه خیلی ینواخت نشه. مثلا کوسن یا گلدون یا چیزای کوچیک کوچیک اونرنگی باشه

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

به سلامتی به به😍 چه حدود قیمتی میخوایی خرید کنی عروس خانوم ؟  چه سبکی ؟

ممنون گلم  مبل حدود بیست و نهایت ۳۰  فعلا میخوام ببینم هر سبکی ب دلم نشست بخرم بنظر شما چه سیکی خوبه؟ 

شیک و خاص😎😎

به نظر من بیخیال مد و اینچیزا باش 

یه چیزی بگیر که همیشه ترند باشه و مهمتر اینکه دلخواه خودت باشه که هر وقت میبینی لذت ببری و دلت رو نزنه 

رنگ‌مبل کاملا سلیقه ایه ، من خودم از رنگهای قهوه ای کرمی و این تن ها بدم میاد و بنظرم خونه رو دلگیر و کهنه نشون میده 

مبلهای خودم ابی روشنه پنج ساله دارم ولی انقدر دوسشون دارم انگار امروز خریدم 

من پولدار ترین آدمای این شهرو دیدم که یه ماشین معمولی سوار میشن.عاشق ترین آدما رو دیدم که حتی یه استوری هم از عشقشون نمیذارن.خیر ترین آدما رو دیدم که اصلا هیچکس نمیشناستشون.با کلاس ترین آدما رو دیدم که یه گوشی معمولی داشتن.با معرفت ترین آدما رو دیدم که هیچوقت دم از رفاقت و معرفت نمیزدن.خلاصه گول ظاهر زندگی آدما رو نخورید، چیزای واقعی هیچوقت نمایشی نیستن...💌🤍🫀ستاره ام⭐
به نظر من بیخیال مد و اینچیزا باش  یه چیزی بگیر که همیشه ترند باشه و مهمتر اینکه دلخواه خودت ب ...

ممنون از نظرت عزیزم منم میخوام ی چیزی بخرم که ب دلم بشینه 

شیک و خاص😎😎