2777
2789
من دورنگ اصلا دوست ندارم 

خب دیگه سلیقه ایه

من پولدار ترین آدمای این شهرو دیدم که یه ماشین معمولی سوار میشن.عاشق ترین آدما رو دیدم که حتی یه استوری هم از عشقشون نمیذارن.خیر ترین آدما رو دیدم که اصلا هیچکس نمیشناستشون.با کلاس ترین آدما رو دیدم که یه گوشی معمولی داشتن.با معرفت ترین آدما رو دیدم که هیچوقت دم از رفاقت و معرفت نمیزدن.خلاصه گول ظاهر زندگی آدما رو نخورید، چیزای واقعی هیچوقت نمایشی نیستن...💌🤍🫀ستاره ام⭐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنون گلم  مبل حدود بیست و نهایت ۳۰  فعلا میخوام ببینم هر سبکی ب دلم نشست بخرم بنظر ...

اولا کاملا سلیقه ایه،  بعد ببین فضای حال و پذیراییت چقدره، با بیست سی تومن میتونی راحتی بخری یا از این مدل های مدرن مثل ال

یه جوری شده ازاین رنگ‌متنفرشدم  مبل فرش وسایل خونه همه طوسی خونه هرکی میرم همینه

باور کن خونه تازه عروس دیدیم دستشویی کاشیاش و سرویس سطل اشغالشم طوسی بود🤣🤣

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa