2777
2789
نه بگو مشکل خودم یادم رفت،بگو سبک شی

حالا اگر زنده هستم و میخوام زندگی کنم

فقط به خاطر این بچه ست 

نمیخوام کمبودی داشته باشه 

فقط از بس درد و حرف تو دلم هست ،

امروز یه پیرمرد بم گفت فندک داری ،

در حد ی سیگار روشن کردن ،پیشش بودم 

موقع رفتن گفت چرا اینقدر داغونی ، ، 

من گفتم شاید لباسم خاکی شده 

دیدم گفت ، فکرشو نکن ، میگذره 

ی لبخند بش زدم و رفتم

زنده باد ( بختیاری)
حالا اگر زنده هستم و میخوام زندگی کنم فقط به خاطر این بچه ست  نمیخوام کمبودی داشته باشه  ...

ببین خدا خیلی بزرگه عزیزترین کستون گرفته بجاش یچیز دیگه میده که جاشون ک نمیگیره ولی حواسش بهتون هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اگر زنده هستم و میخوام زندگی کنم فقط به خاطر این بچه ست  نمیخوام کمبودی داشته باشه  ...

تو رو خدا ببخشید

اخر شب ، بیخواب و بی حوصله بودین 

حرفای من هم ...

حلال کنید

ولی خدا خیرتون بده ، بقران قسم انگار ی وزنه ۵۰۰ کیلویی از رو دوشم برداشتن 

خیلی سبک شدم و حالم بهتر شد 

مدیون شما هستم

زنده باد ( بختیاری)
ببین خدا خیلی بزرگه عزیزترین کستون گرفته بجاش یچیز دیگه میده که جاشون ک نمیگیره ولی حواسش بهتون هست

درسته ،

حرفتون منطقیه 

ولی کاش بجا اونا ، من میرفتم اونا میموندن سر خونه زندگیشون 

این‌بچه لطف و محبت پدر و مادر میخواد

من نمیتونم 

بعد از ۶ ماه اون اتفاق ،

نامزدم زنگ زد ،گفت بیا بابام کارت داره 

رفتم‌، سلام نکرده گفت دختر بت نمیدم 

منم بدون یک حرف اضافه 

زدم‌بیرون 

رو موتور فقط اشک میریختم 

بعد از یک هفته ، تمام وسایل رو فرستادن 

زنده باد ( بختیاری)
تو رو خدا ببخشید اخر شب ، بیخواب و بی حوصله بودین  حرفای من هم ... حلال کنید ولی خدا خیرتون ...

خداروشکر ک خوب شدی منم خوب شد چون مشکل خودم فراموش کردم فقط فردا دوباره شروع میشه دعا کن پام نلغزه خطایی ازم سر نزنه 

خداروشکر ک خوب شدی منم خوب شد چون مشکل خودم فراموش کردم فقط فردا دوباره شروع میشه دعا کن پام نلغزه خ ...

نه دیگه ، مطمئن هستم تموم شد 

بعدشم هر چی به ی اتفاقی فکر کنی و نگرانش باشی 

احتمال اون اتفاق بیشتر میشه 

ولش کن ، فکرش رو نکن ، بگو تموم شد 

هر چند شاید گفتنش برا من راحته

ولی شما نگرانش نباش ، 

همه چی درست میشه ، فردا روز خوبیه برات

زنده باد ( بختیاری)
درسته ، حرفتون منطقیه  ولی کاش بجا اونا ، من میرفتم اونا میموندن سر خونه زندگیشون  این‌ ...

ای واااای،میدونم سخته ولی خوب شد لیاقت خودشو نشون داد خدا برات بهترینها رقم بزنه ,ایشالله همون رشته فنی برای خودت کار کنی و موفق باشی ،خاهرتم تو سختی مطمئنم ستاره میشه حتی از برادرزادتم موفقتر میشع چون برای بدست اوردن هرچیز تلاشتو میبینه خودشم یاد میگیره تلاش کنه و انشالله موفق میشه

نه دیگه ، مطمئن هستم تموم شد  بعدشم هر چی به ی اتفاقی فکر کنی و نگرانش باشی  احتمال اون ...

مسلما روزخوبیه ولی گفتم ک پای نفر سوم وسطه میترسم خیانت کنم شرایطم سخته خدا کنه پام نلغزه

نه  فقط سعی کن مثبت باشی به چیزهای بد فکر کنی میاد سراغت  من که اینجام بی پولی دارم،یخچا ...

متاسفم ....

لعنت به بی پولی 

لعنت به نداشتن 

اول زندگی به هر حال مشکلات هست 

تو سعی کن‌به شوهرت روحیه بدی 

تو دلگرمی بش بده 

بعد از هر مشکل و سختی ، صد درصد آرامش هست 

باور کن ارامش شما هم نزدیکه

زنده باد ( بختیاری)
متاسفم .... لعنت به بی پولی  لعنت به نداشتن  اول زندگی به هر حال مشکلات هست  تو س ...

به منو خانوادم میرسه برج زهرماره،پیش خانواده خودش بگو بخند داره 

دوماهه نمیریم خرید خونه ،امروز اجاره خونه نداشت نصفش من دادم تازه میگم. برو از طلبکارات پول بگیر بهش بر میخوره ،مخبا ک نمیکنه تازه سه ماهه اومدیم سر خونه زندکیمون میترسم پام بلغزه خداذخودش کمکم کنه 

ای واااای،میدونم سخته ولی خوب شد لیاقت خودشو نشون داد خدا برات بهترینها رقم بزنه ,ایشالله همون رشته ...

بابت امیدهایی که بم‌ میدی ، ممنون

انصافا حرفاتون ، دلگرمی بم‌داد 

انرژی خوبی ازتون گرفتم 

انشاالله که عاقبت بخیر بشین

زنده باد ( بختیاری)

ی جهارم قرص خواب بخور

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بابت امیدهایی که بم‌ میدی ، ممنون انصافا حرفاتون ، دلگرمی بم‌داد  انرژی خوبی ازتون گرفتم  ...

خداروشکر تونستم کمک کنم 

من کلی اموزش دیدم کتاب خوندم شدم این ادم مثبت خدارو شاکرم تونستم به یکنفر کمک کنم