2777
2789

هنوز بازش نکردم. فروشنده گفت اصله اوردم خونه اصلا اون برچسبی که باید خراش بدیم و بارکدش ببینیم رو نداره 😔 حالا همین تقلبی رو استفاده کنم تاثیری داره ؟ دیگه پول ندارم ۸۰۰ و خورده ای بدم یدونه دیگه بخرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخیه 

من برا ريموو ابرو يه جاي كوچيك از ابرومه ولي بعد از يك ماه همچنان قرمزه اتفاقا الان داشتم ميخوابيدم اومدم تو گوشي سرچ كنم راجبه ترميم كننده...

من رژواسيل هم خريدم اونو ميزنم تازه از امروز چون كرم دو فاز تاثيري نداره

خب پس بده به فروشنده. پولتو بگیر اگه فیکه‌

آخه خودش همونجا بهم گفت کشورمون تحریمه و مواد اولیه شو میارن همینجا درست میکنن و... من سرگیجه بعد عمل داشتم زیاد به حرفاش گوش نکردم اینقدر زبون ریخت که کارت کشیدم اومدم بیرون

۸۰۰ هزار تومن !!

زنعموم سیکالفیت ترست ۱۱۶ تومن برای بخیه لیفت صورت استفاده کرده البته بعد ۸ اکی شد. میگفت هیچ کرمی اندازه اون جواب نداده.

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
آخه خودش همونجا بهم گفت کشورمون تحریمه و مواد اولیه شو میارن همینجا درست میکنن و... من سرگیجه بعد عم ...

عمل چی کردی عزیزم؟ منم تازه عمل بینی انجام دادم. ترمیم کننده اریکه میخوام استفاده کنم.

استراتامد، استراتادرم، رژواسیل اینا هم خوبن خارجی ان

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید