2777
2789
سلام عزیزم خوبین؟؟ امروز صبح بی بی چک زدم منفی شد دوباره  گفتین اگ بی بی زدم بهتون بگم

سلام عزیزم ممنون شما خوبین

ایشاالله این ماه دیگه مثبت میشه🤍

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
سلام عزیزم ممنون شما خوبین ایشاالله این ماه دیگه مثبت میشه🤍

ممنونم ایشالا 

من جنبه ندارم انقد منفی ببینم حالم بد میشه زود😂الان تاچند روز منتظرم یکی فقط یه چیزی بم بگه بزنم زیرگریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم ایشالا  من جنبه ندارم انقد منفی ببینم حالم بد میشه زود😂الان تاچند روز منتظرم یکی فقط ی ...

درکت میکنم ولی دقیقا همون موقعی ک انتظار نداری فک نمیکنی قراره باردار شی باردار میشی بهش زیاد فک نکن

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
درکت میکنم ولی دقیقا همون موقعی ک انتظار نداری فک نمیکنی قراره باردار شی باردار میشی بهش زیاد فک نکن

هوف نمیدونم والا.صبح زود با ذوق پاشدم ب امید مثبت شدن بی بی زدم ک خورد توحالم 

میگم بعد ۷روزعقب انداختن اگه مثبت بود نشون میداد دیگه نه؟؟

هوف نمیدونم والا.صبح زود با ذوق پاشدم ب امید مثبت شدن بی بی زدم ک خورد توحالم  میگم بعد ۷روزعق ...

اره دیگه باید نشون میداد ولی برا مطمئن شدن برو بتا بده

هوف نمیدونم والا.صبح زود با ذوق پاشدم ب امید مثبت شدن بی بی زدم ک خورد توحالم  میگم بعد ۷روزعق ...

دقیقا این حساتو درک میکنم چون تجربش کردم

نه دیگه کلا قطع امید کردم.باردارنیستم. الان باید یکاری کنم پریود بشم😂

باز یه تست بده اگ پریودم نشدی برو دکتر

بپر بپر کن☹️😂