hdeyio مدیر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 1400 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 68 پست مثبته؟؟؟ دعا کنید منم مامان بشم😭😭 1401/12/02 | 01:07 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoo_khas عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 1206 سلام عزیزم خوبین؟؟ امروز صبح بی بی چک زدم منفی شد دوباره گفتین اگ بی بی زدم بهتون بگم سلام عزیزم ممنون شما خوبینایشاالله این ماه دیگه مثبت میشه🤍 دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
mavia عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3645 سلام عزیزم ممنون شما خوبین ایشاالله این ماه دیگه مثبت میشه🤍 ممنونم ایشالا من جنبه ندارم انقد منفی ببینم حالم بد میشه زود😂الان تاچند روز منتظرم یکی فقط یه چیزی بم بگه بزنم زیرگریه
banoo_khas عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 1206 ممنونم ایشالا من جنبه ندارم انقد منفی ببینم حالم بد میشه زود😂الان تاچند روز منتظرم یکی فقط ی ... درکت میکنم ولی دقیقا همون موقعی ک انتظار نداری فک نمیکنی قراره باردار شی باردار میشی بهش زیاد فک نکن دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
mavia عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3645 درکت میکنم ولی دقیقا همون موقعی ک انتظار نداری فک نمیکنی قراره باردار شی باردار میشی بهش زیاد فک نکن هوف نمیدونم والا.صبح زود با ذوق پاشدم ب امید مثبت شدن بی بی زدم ک خورد توحالم میگم بعد ۷روزعقب انداختن اگه مثبت بود نشون میداد دیگه نه؟؟
banoo_khas عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 1206 هوف نمیدونم والا.صبح زود با ذوق پاشدم ب امید مثبت شدن بی بی زدم ک خورد توحالم میگم بعد ۷روزعق ... اره دیگه باید نشون میداد ولی برا مطمئن شدن برو بتا بده دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
banoo_khas عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 1206 هوف نمیدونم والا.صبح زود با ذوق پاشدم ب امید مثبت شدن بی بی زدم ک خورد توحالم میگم بعد ۷روزعق ... دقیقا این حساتو درک میکنم چون تجربش کردم دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
mavia عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3645 اره دیگه باید نشون میداد ولی برا مطمئن شدن برو بتا بده نه دیگه کلا قطع امید کردم.باردارنیستم.الان باید یکاری کنم پریود بشم😂
banoo_khas عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 1206 نه دیگه کلا قطع امید کردم.باردارنیستم. الان باید یکاری کنم پریود بشم😂 باز یه تست بده اگ پریودم نشدی برو دکتربپر بپر کن☹️😂 دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
mavia عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3645 باز یه تست بده اگ پریودم نشدی برو دکتر بپر بپر کن☹️😂 آره دیگه 😁