2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی یسوال دارم در موردش

1030 بازدید | 15 پست

شکلش چطوره؟؟حتما میگین تو نت بزن زدم ولی خب میخام مطمعن بشم من چند ماهی میشه کنار واژنم‌ یه جوش سر سفید در اومده که اصلا تکون نخورده نه بزرگ نه کوچیک شده.. دستم میخوره نوک تیز..عین جوش سر سفید کوچک که در میاد عین اونه...حالا تعجب میکنم این چند ماهه چرا نمیره.. تازه در اومد رفتم‌ دکتر معاینه کرد گفت چیزی نیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیست زگیل جوشه دیگه ازینا زیاد اتفاق میوفته خیلی رو مخه

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

فکرنکنم چیزی باشع

بچه هااا یکی از دوستا صمیم که رفت امد داریم وفامیلم هستیم عین خواهرمه فهمیدم زگیل داره باید چطور رفتارکنم چه رفتاره هایی باعث میشه بگیرم نگرانم🥺

♥️🧿💍
زگیل نیس ؟

نه بابا زگیل خیلی شکلش واضحه 

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان
😕😕 مثل قبل رفتار کن وسایل شخصی اونو استفاده نکن 

مشکل اینجاس مثلا بعضی وقتا واسم لقمه میگیره یا خوراکی میده بخورم نمیدونم چیکارکنم اگه نگیرم ازش یجوریه اگه بگیرم میترسم

♥️🧿💍