2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من شنبه مورخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ با دکتر محمد ابراهیمی جراحی بینی داشتم، من بهمن ۱۴۰۱ ویزیت شدم و تاریخ تمام ۱۱ اسفند بود اما چون قبل عید شلوغ بودم مجبور شدم جراحیمو بندازم برای بعد عید. بینی گوشتی و افتاده ای داشتم، الان دو روز از جراحیم گذشته و خداروشکر تقریبا همه ی کارامو خودم انجام میدم. هزینه جراحی ۲۸ت شد و ۵۰۰ت هم هزینه لوازم مصرفی بیمارستان شد. تو کلینیک جراحی بهگرتوان آزادی جراحی کردن ک تقریبا کلینیک تمیز و مجهزی بود رفتار پرسنلشم خوب بود، من زودتر از بقیه مریض های دکتر ابراهیمی رسیدم و اولین جراحی ایشان من بودم، خود دکتر از قبل بیهوشی باهام صحبت کرد و پرسید ک چی میخوام، هفت صبح جراحی شروع شد ۹:۳۰ اومدم ریکاوری و ۱۱:۳۰ هم ترخیص شدم. ببینیم گچ نداره و فکر میکنم اسمش اسپلینت باشه، داخل ببینیم تامپون داره ک پنج روز بعد بهم گفتن برای برداشتنش برم مطب. در کل راضیم از عمل کبودی زیادی ندارم، ولی چشام ی مقدار ورم داره، حس بدی ب ببینیم ندارم و فعلا تا اینجای کار راضیم. تنها بدی کار دکتر ابراهیمی پشتیبانی قبل و بعد عمل هست ک منشی شون خیلی خیلی دیر جواب میده ک فکرمیکنم خیلی راحت بشه این موضوع رو حل کرد. هزینه جانبی دیگه ای هم نداشت جز یک ۵۰ت ک توی مطبشون عکس قبل از عمل گرفتن بازم سوالی بود بپرسید جواب میدم

عزیزم از عملت راضی هستی ؟ تو مطب کسی دیدید راضی نباشن؟

من راضیم عزیزم ن مشکل تنفسی دارم نه مشکل ظاهری

من واقعا ناراضی ندیدم با اینکه هر سه تا مطب دکتر رو رفتم و چندین بار برای تحقیق رفتم