2777
2789

اسی منم درحال خریدجهیزیه ام،،فرش همین که فرستادی مدنظرمه بااینی ک الان برات میفرستم...ولی مبل اینی ک فرستادی و بچه هاگفتن قشنگ نیست منم منصرف شدم.

دومی خیلی خزه نگیری ها

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسی منم درحال خریدجهیزیه ام،،فرش همین که فرستادی مدنظرمه بااینی ک الان برات میفرستم...ولی مبل اینی ک ...

فرش تیره اصلااااا نگیر خیلی زود دلت رو میزنه پشیمون میشی

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
اسی منم درحال خریدجهیزیه ام،،فرش همین که فرستادی مدنظرمه بااینی ک الان برات میفرستم...ولی مبل اینی ک ...

فرشی که من فرستادم خوبه این ن راستش  دومی اره اول نیخواستم بخرم ولی منصرف شدم دلمو زد 

شیک و خاص😎😎
فرش تیره اصلااااا نگیر خیلی زود دلت رو میزنه پشیمون میشی

اینم روشنش...اگه مبلام روشن باشن فرش تیره بدنیست اتفاقا...فرشای خودمون فیلیه خیلی قشنگه

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

اینم پیجش

https://www.instagram.com/reel/CoMenrAvpK2/?igshid=YmMyMTA2M2Y=