2777
2789
ممنون عزیزم  میشه ابیش کنی برم ببینم اخه باز نمیشه

اسی  سلا م .انشااله خوشبخت بشی گلم 

فرشی که اولین پست گذاشتید خیلی قشنگه منم از ش خریدم ۱۵ روز دیگه نیرسه دستم یه تازه عروس هم همون لحظه خرید ...مبلاشم تقریبا تو همین سبکا بود ...خیلی شیک و زیبا ..قیمت فرشو داری

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی  سلا م .انشااله خوشبخت بشی گلم  فرشی که اولین پست گذاشتید خیلی قشنگه منم از ش خریدم ۱ ...

ن قیمتشونو ندارم شما چند خریدی؟ عکس مبلای اون خانمو دارین ؟ شنا خودت چه مبلی خریدی؟ 

شیک و خاص😎😎
ن قیمتشونو ندارم شما چند خریدی؟ عکس مبلای اون خانمو دارین ؟ شنا خودت چه مبلی خریدی؟ 

فرش رو حدود ۱۴ اقساطی از شهر فرش بیشتر شد 

مبلو هنوز نمیتوم  بخرم ...بعدا میگیرم نیمه استیل بار نگهای ملایم خانما گذاشتتد دیدم بعضیاشون قشنگ بودن

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 

نه مبلاشو تو گوشی داشت نظر میخواست که به فرشش میاد یانه

ای مبلماکه توعکسن خوبه میتونی از ترکیب کرم هم بذاری ..یا یه رنگ تواین رده ها ...دختر خالهام فرشش پتینه بود از این مبل پایه استیل ها وبا کرم و سبز درباری خیلیشیک ست کرده بود وپردهاش هم همین ترکیب رنگ ..خوهازش سورمهایی و فکر کنم طوسی سورماهیی روشن نه به سیاهی ...

البته عروس دوسار پیشن 

ممنون عزیزم  میشه ابیش کنی برم ببینم اخه باز نمیشه

تو اینستا بنویس تخت طاووس

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️