2777
2789
عنوان

شوهر بیخیال

639 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها چند روز پیش جلو شوهرم پیش مادرش خیلی ازش شکایت کردم شدیدددد گفتم اصلا به فکرخرج خونه نیست خیلی بیخیاله نه اجازه بیرون رفتن میده نه خودش میاره برا هر چیز کوچیک و بزرگی همش لنگم چیکار کنم یه ماهه یخچال خرابه مرغ نخوردیم خودم شیر میدم با این وضع بهش میگم برو درستش کن پ گوش میندازه با صدای بلند و بغض آلود خیلی حالش بد شد از اون شب درست باهام حرف نمیزنه همش شب ک میاد حرفای اجباری رو میزنه و بعدم می‌خوابه چیکار کنم حرف حق بخدا اما خیلی بد جور و شدید خجالت کشید جلو مامانش هر چی گفت این چیزا شخصیه نگو به کسی گفتم من هیچ چیز شخصی با تو ندارم چیکار کنم خیلی ناراحته چجوری از دلش در بیارم😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا بارها باهاش حرف زدم اما متوجه نیست 

هر بار میام درباره خونه و نظم حرف میزنم میگ باز شروع کردی خب دلم پر بود جلو مامانش گفتم دیگ الانم تقریبا باهام قهره ینی برم بگم ببخشید+؟؟؟؟؟ 

اما اگ غرورش شکسته باشه ببخشید هیچیو حل نمیکنه