2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی جونیمون سوخت شد رفت 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

یکی از مشکلارو یادت رف بگی عزیزم

وفادار نبودن زوجین

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

حالا همینه اینا به کنار من یه مریضی ای دارم که دکتر گفته باید هر چه زودتر ازدواج کنی تا بتونی خوب بشی 😂 و از همه جالب تر اینکه با این سنم یه دونه خواستگار هم نداشتم 

کاش پسر بدنیا میومدم 😔

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

خب دنبال یکی باشه که همه چیزو خودشون میگیرن فقط خونه بگیره 

یه جورایی نامردیه،برا خاله هام داماد چه رسم داشت چه نداشت گفتن بخره

حالا هم خودش میگه هر جه برم طبق رسم چند تیکه رو خودم میخرم

یه جورایی نامردیه،برا خاله هام داماد چه رسم داشت چه نداشت گفتن بخره حالا هم خودش میگه هر جه برم طبق ...

وقتی خود خونواده عروس رسمشون باشه همه چی رو خودشون بگیرن چه نامردی ؟ 

من خودم همه چی گرفتم ، شوهرم فقط گاز گرفت و لوستر و تیوی همه رو خودم گرفتم با اینکه اونا رسمشون بود چوب و اینارو داماد بگیره