2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس

864 بازدید | 18 پست

سلام من۲۳سالم ومتاهلم ماه پیش یه هفته پری عقب افتاد این ولی بعدش اوکی بود ولی یکن لخته ترازهمیشه بو

ایم ماهبایددیروزپری میشدم نشدتا دوروزپیش چهارروزلکه داشتم

چن وقت پیش توسایت خوندم یه دختر۲۵یائسه شده خیلی ناراحت شدم ونگران

میشه منم اینجوری بشم 

یکم میترسم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وای نه😂😂 عزیزم این فکرا چیه فداتشم ، یائسگی امکان نداره باشه  برو دکتر

اخه اون دختره ۲۵سالش بودمی گفت رفتم دکترتوسن کم خیلی زیادشده

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای نه😂😂 عزیزم این فکرا چیه فداتشم ، یائسگی امکان نداره باشه  برو دکتر

من ماه پیش که ی

ه هفته تاخیرداشتم رفتم گف تاده روزعب نداره برو

یائسگی ب وراثت هم بستگی داره مامان خودت تو چ سنی یائسه شده ؟؟ بعدم نگران نباش این علائم شاید بخاطر ع ...

مامانم چهل وپنجسالشه بهترازمن پری میشه

نه عزیزدلم نترس فدات  یائسگی زود رس تو ۴۰ سالگی ممکنه بیوفته نه ۲۵ سالگی این افکارو ازخودت دو ...

مرسی واسه دلداریتون اصلاازاون روزکه بااون دختره حرف زدم یه جوری استرسی شدم که نگو

آره گاهی آدم تو سنین جوونی یائسه میشه ولی نه با چند بار عقب یا جلو افتادن پریودی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
مرسی واسه دلداریتون اصلاازاون روزکه بااون دختره حرف زدم یه جوری استرسی شدم که نگو

نه بابا به این چیزا اهمیت نده این دختر خانوم هم اشتباه میکنه ، یائسگی تو سن ۲۵ سالگی غیر ممکنه 

و همونطور که دوستمون گفت به وراثت ربط داره 

آره گاهی آدم تو سنین جوونی یائسه میشه ولی نه با چند بار عقب یا جلو افتادن پریودی

علائمش چیه پس