2777
2789
عنوان

مادرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3264 بازدید | 103 پست
ناراحت نباش اصلا عزیزم حتما به صلاح نبوده من که خودم هنوز ازدواجم نکردم ولی قید بچرو زدم چون باید تل ...

فردا ۶ روزه که از سقطم میگذره 

دیگه تا چند سال دیگه باید فکر بچه رو از سرم بیرون کنم خدایی نکرده دوست ندارم باز حامله شم قلب بچم تشکیل نشه

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
اره تا عید میرم

7ماهته؟؟

ما تا فهمیدیم زن داداشم بارداره سریع ی عروسی گرفتیم رفتن سرخونه خودشون.‌.چ شوهر بی بخاری داری ..فقط یاد داشته درس کنه....

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مشکل صفرا دارم فکر میکردم نفخه

پریود نشدنت از صفراس؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
فردا ۶ روزه که از سقطم میگذره  دیگه تا چند سال دیگه باید فکر بچه رو از سرم بیرون کنم خدایی نکر ...

آره حتما با مشورت دکتر و ...اقدام کن خیلی تاثیر داره 

ناراحتم نباش سنت الان کمه  شاید تا چند سال دیگه اصلا طرز فکرتم تغییر کنه ولی مهم اینه که روحیت خراب نشه

💫💫 
افرین تا ماه چهارم  این خانم مدعی هس ۷ ماهشه و یه هفتس ک فهمیده !!!!

خخخخ خدایا توبه .....استغفرالااااا......لک لکا بچه رو اوردن گذاشتن ...این بنده خدا نفهمیده 

نمیدونم ما رو اسکول گیر اورده یا خودش رو ؟؟؟

تقصیر لک لکاس....تقصیر این خانم نیس...

تایپیکاتو خوندم یه جا گفتی که امروز برای اولین بار میخای بری پیش شوهرت مربوط به شهریوره  همون ش ...

بخدا منم دارم با کامنت هام خودمو میکشم که این خانوم داره دروغ میگه همه رو سرکار گذاشته راهنماییش نکنین براش وقت نزارین برین تاپیکای قبلشو بخونین 

بچه ها من یه سوال از خانومای متاهل و اونایی که بچه دارن یا سابقه سقط داشتن دارم میشه کسی تا ۷ ماه ن ...

من مامانم خواهرمو هفت ماهه باردار بود و ما نمیدونستیم .بمیرم براش که همه کاری برامون میکرد

اللهم صل علی محمد وآل محمد
تایپیکاتو خوندم یه جا گفتی که امروز برای اولین بار میخای بری پیش شوهرت مربوط به شهریوره  همون ش ...

داره میگه ۷ ماهم بوده خبر نداشتم تازه فهمیدم 

خدایااااا چرا منو تبدیل ب خر نمیکنی اخهههه ؟؟؟ 

تو باورت میشه خواهرجانم ؟؟؟؟