2789
عنوان

شکست عشقی

504 بازدید | 28 پست

کاش من عقل الانمو چند سال پیش داشتم دور بر  عشق و عاشقی  نمیرفتم یکطرفه  خیلی بده تمام تلاشمو کردم بعد این همه سال سر یه بحث هیچ و پوچ برگشته میگه( من واتساپمو پاک میکنم به قول شاعر دور از شتر بخواب و خواب اشفته نبین)  خودش وارد زندگی من شد میگف دوستم داره قصدش ازدواجه منو با حرفاش عاشق خودش کرد همین ک فهمید دوسش دارم اذیتاش شروع شد با اینکه میدونه من از چه چیزای بدم میاد ولی بازم همون کارو تکرار میکنه خسته شدم بعد این همه سال سخته فراموش کردنش حالم بده کسی تحربه ای داره بگه بلکه من دلم اروم شه 

تو شرایط مشابهتم عزیزم ادعای عاشقی میکرد هر کاری میکرد برام یه شبه عوض شد 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تجربه که اینه کلا بلاکش کن چن روزی حالت بده و گریه و زاری میکنی ولی کم کم خوب میشی

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀

آره خواهر من خودم ده سال عاشق بودم عشقمون هم دوطرفه بود بخاطرش چقد سختی کشیدم حرف شنیدم ی طلاق داشتم و.....حالا بعد از ده سال میگ من از روی ترحم باهات حرف میزدم درحالی ک من هیچوقت شروع کننده نبودم شش ماه پیش دعوا کردو تهمت زدو رفت منم کم کم از ذهنم پاکش کردم مطمئنم ک برمیگرده ولی من دیگ قبولش نمیکنم 

حالا که امضامو دیدی سه تا قل هوالله بخون و نذر ظهور آقا امام زمان کن🌺

انقدر «دوستت دارم» و« میخوامت»  شنیدم که ولی خب میدونستم همش حاصل بالا پایین شدن هورمون هاست و جدی نمیگرفتمشون.  زندگی خیلی کوتاهتر از این حرفاست که بخوای خودتو و جوونیتو و اعصابتو سر یه ادم بی ارزش نابود کنی

منم عشقم یطرفس بااین وجود ک من عقدم خیلی سخته آدم ازیت میش حالا ازخدا خواستم بتونم فراموشش کنم

😔سخته فراموش کردنش من دو روزه که باهاش حرف نزدم اونم نه زنگ زده نه پیام انگار دنبال بهونه بود دلم تنگه با اینکه دلمو شکسته ولی بازم دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم 

اگه بخوای فراموشش کنی کاری نداره فقط کافیه به این فکر کنی که کارایی که بدت میمومده انجام داده پس به شخصیتت توهین کرده و بی ارزش جلوه داده تورو پس توهم دیگه نباید به یاد همچین ادمی باشی و و فکر کنی که عاشقشی وقتی اون واست ارزش و احترام قائل نمیشه یکم سخت هست اما شدنیه پس انجامش بده در جواب پیام پیش شتر نخواب که خواب اشفته نبینی بنویس منم امیدوارم بعد شنر پیش یه خر نری که جفتک بندازه بجا خواب زندگیت اشفته شه😂بعد سیک*تیرشو بزن😁

منم عشقم یطرفس بااین وجود ک من عقدم خیلی سخته آدم ازیت میش حالا ازخدا خواستم بتونم فراموشش کنم

یعنی توی دوران عقد هم بهت محبت نمیکنه ؟

محبت کلامی و عشق نداره ؟

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
شما چجوری فراموشش کردی 

فعلا تو رفت آمدیم خانوادش مشکل دارن با نن اینم سرد شده باهام میگه همه چی ریخته سرم 

منم نمیدونم چیشده واقعا ارومم مشکلی ندارم حالمم خوبه کسی که بخوادت اسمون میاره زمین بخاطرت

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
آره خواهر من خودم ده سال عاشق بودم عشقمون هم دوطرفه بود بخاطرش چقد سختی کشیدم حرف شنیدم ی طلاق داشتم ...

اره دقیقا منم یه بار بهش گفتم تو خودت منو وابسته کردی وعده میدادی و میگفتی قصدم ازدواجه برگشت گفت کی من همچین حرفی زدم هیچوقت نمیبخشمش بخاطر قلبم که خورد شده 

نمیگم همه ولی بیشترشون مثل همن

۹۹ درصد جز اونی که میگیرتت

اونم یه مدته بعد عوض میشه و خیانت و هزار مشکل