2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 28 پست
😔سخته فراموش کردنش من دو روزه که باهاش حرف نزدم اونم نه زنگ زده نه پیام انگار دنبال بهونه بود دلم ت ...

ما دخترا خیلی کم عقلیم متاسفانه میدوییم دنبال اونی که نمیخواد مارو اوج حماقته این حاضریم ب هرقیمتی با طرف باشیم فقط بخاطر دل بیساهاب میدونم سخته ولی اگ عاقلانه فکر کنی نه احساسی میفهمی دنبال اونی ک دنبالت نیست نباید بدویی

اره دقیقا منم یه بار بهش گفتم تو خودت منو وابسته کردی وعده میدادی و میگفتی قصدم ازدواجه برگشت گفت کی ...

ببخش و بگذر چون تو لیاقتت بیشتر ازاین حرفاس که بخوایی با ی نبخشیدن خودتو اذیت کنی...ده سال پیش عشقم ی تایم شش ماهه رفت من تو اون تایم آب شدم ازبین رفتم اما حالا بعد از ده سال باز رفت من فقط ی باز گریه کردم بهش خیلییی کم فک میکنم اما ن دیگ مث قبلا کلا رهاش کردم و واسم دیگ مهم نیس و ب امید خدا میخوام ازدواج کنم

حالا که امضامو دیدی سه تا قل هوالله بخون و نذر ظهور آقا امام زمان کن🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۹۹ درصد جز اونی که میگیرتت اونم یه مدته بعد عوض میشه و خیانت و هزار مشکل

اره کلا ما زنها تو صفات اخلاقی پایبندتر هستیم.  مردها فککنم کلا فرگشتشون همینه البته مطالعه کافی نداشتم در این زمینه

فعلا تو رفت آمدیم خانوادش مشکل دارن با نن اینم سرد شده باهام میگه همه چی ریخته سرم  منم نمیدون ...

کاش منم اروم بودم. واقعا درسته اگه کسی ادمو بخواد همه کار بخاطرش میکنه برا من که کاری نکرد همیشه اشکمو در اورد خدا خودش جوابشو بده

ما دخترا خیلی کم عقلیم متاسفانه میدوییم دنبال اونی که نمیخواد مارو اوج حماقته این حاضریم ب هرقیمتی ب ...

حرفات درسته از دست خودمم ناراحتم که چرا تا اون گف دوستم داره زود خر شدم عاشق شدم

ببخش و بگذر چون تو لیاقتت بیشتر ازاین حرفاس که بخوایی با ی نبخشیدن خودتو اذیت کنی...ده سال پیش عشقم ...

کاش منم این روزا رو بگذرونم از خونه هم کسی نمیدونه مجبورم با اینکه ناراحتم شاد باشم .خوشبخت بشی انشالله

کاش منم اروم بودم. واقعا درسته اگه کسی ادمو بخواد همه کار بخاطرش میکنه برا من که کاری نکرد همیشه اشک ...

منم اولش اذیت بودم 

همین امروز رفتم سر زده دیدمش خوب بود باهام

میدونی رفتاراش ضد و نقیضه با حرفاش نمیدونم چشه نمیفهمم اصلا

ولی ارومم بعد بدمیشم دوباره ارومم 

دعا کن به سرانجام خوش برسیم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
کاش منم این روزا رو بگذرونم از خونه هم کسی نمیدونه مجبورم با اینکه ناراحتم شاد باشم .خوشبخت بشی انشا ...

من از پیام های آخرش شات گرفتم و همون روز اول صدامو ضبط کردم وقتی داشتم گریه میکردم وقتی یادش میوفتادم میرفتم پیاماشو میخوندم ک چقد بهم بی احترامی کرده صدای ضبط شدمم گوش میکردم و حالم از خودم و انتخابم بهم میخورد کم کم دیگ یادم می‌رفت پیاماشو بخونم و صدامو گوش کنم جوری شد ک اصلا دیگ یادم رفت و هروقت میرفتم گالریم یادم موفتاد دیگ کلا حذفشون کردم اینجوری شد ک من کم کم نفرتو نسبت بهش تو دلم جادادم

من از پیام های آخرش شات گرفتم و همون روز اول صدامو ضبط کردم وقتی داشتم گریه میکردم وقتی یادش میوفتاد ...

کاش منم متنفر بشم مشکل اینه با اینکه دلمو شکسته بازم دوسش دارم و نمیتونم ازش متنفر بشم 😔

کاش منم متنفر بشم مشکل اینه با اینکه دلمو شکسته بازم دوسش دارم و نمیتونم ازش متنفر بشم 😔

اولش همینه...هعی تا اسم عشق میاد ادم یادش میوفته