2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

63 بازدید | 9 پست

خواب دیدم تو یه مکانیم انگار رفته بودیم کربلا داشتم دنبال یه نگین می گشتم همه جا می پرسیدیم تو فکرم می گفتیم باید امام رضا پیداش کنیم ولی شاید اینجا هم پیدا شه بعد یه جا یکی از مغازه دار یه چیزی نشونمون داد ولی نگین نبود انگار شمع بود یه شمع کوچیک گفتن اون چیزی که می خوای نیست یه جای دیگه انگار مادر م حامله بود ولی انگار دوست داشتیم خواهرم باردار باشه تو واقعیت خواهرم بچه نداره انگار هنوز کربلا بودیم بعد جاری خواهرم و دیدم تا داره خواهرم رو می بوسه البته از لب 

کسی می دونه تعبیرش چی میشه

خدایا شکر برای تمام داشته هایم وشکر برای برآورده شدن تمام خواسته هایم 

شما دنبال راه‌حل مشکلت یا حاجتت به امام حسین متوسل میشی اما انگار به امام رضا باید متوسل شی ،مامانت بابت یه موضوعی ناراحته ،خواهرت و جاریش ازهم دور میشن یا یه جور اختلاف که قطع رابطه کنن،اگه مجردی اون نگینی که دنبالشی ازدواجه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
شما دنبال راه‌حل مشکلت یا حاجتت به امام حسین متوسل میشی اما انگار به امام رضا باید متوسل شی ،مامانت ...

متشکرم عزیزم

خدایا شکر برای تمام داشته هایم وشکر برای برآورده شدن تمام خواسته هایم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام خوبی 

سلام مررررسی جانم

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
درمورد همون خوابم مزاحمت شدم باز

کدوم ببخشید یادم نیست

کدوم ببخشید یادم نیست

این /میشه ی بار دیگ واسم تعبیرش کنی

خواب دیدم ک عروسی یکی از اقوامِ یکی از همکلاسیام،ک پسره و بختیاریه دعوت شدم 

توی خوابم عمه ی این پسر توی ی اتاق بودیم بهم گفت ک بیا از این لباسا برای عروسی بپوش 

فکر کنم مال خودش بودن 

ی اینه قدی هم بود 

منم سه دست لباس محلی خوشکل و پولکی  تو سه رنگ ابی مشکی و طلایی قهوه ای بهم داد همشونو میپوشیدم و جلو اینه خودمو نگاه میکردم خیلی بهم میومدن 

اون پسر هم ب دیوار تکیه داد بود و منو نگاه میکرد ک داشتم تو اینه ب خودم نگاه میکردم

این /میشه ی بار دیگ واسم تعبیرش کنی خواب دیدم ک عروسی یکی از اقوامِ یکی از همکلاسیام،ک پسره و بختیا ...

عزیزم تو که خواب و پاره کردی 😂چندبار تعبیر کنیم ،،،،اینکه دعوت شدی خونشون احتمالا حرفت تو اون خونه میشه ،عمه پسره که می‌تونه مامانش هم باشه تو رو با خودشون مقایسه می‌کنه ،حرفای با ارزشی راجبت میزنن ،پسذه بهت فکر می‌کنه ،احساس میکنن شما با رسم و رسومات و اخلاق سنتی شون جوری