2777
2789
بعدم تو که میخوای جدایی فکر از الان زنش نیستی

نمیشه الان زنشم ناراحت میشم واقعا اگه حرکتی بزنه با اینکه حضوری بهش میگم هر کاری میخوای انجام بده مهم نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه الان زنشم ناراحت میشم واقعا اگه حرکتی بزنه با اینکه حضوری بهش میگم هر کاری میخوای انجام بده مه ...

خب دیبا تحت فشاره تو یه حرکتی براش بزن..نمی دونی مردا بعد ازدواج این مسئله چقد براشون حیاتی میشه..مخصوصا اوایل ازدواج

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
دیبا حاملگیت مبارک کی حامله شدی تو؟؟؟

شاید ما رو گذاشته سر کار میره به شوهرش سر میزنه  

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

من میدونم شوهرش خیلی دلش میخواس دیبا حامله باشه مجبور بشه برگرده

من چیکار کنم براش اخه😅

برو خونتون با هم حرف بزنید یکم بعدم لباساتو بپوش بیا  

😂

دیبا راستشو بگو نکنه میری شارژش میکنی و برمیگردی😂

برات یه یادگاریم جا گذاشته

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

دیبا بیا یه مدت برو یادت میدیم چکار کنی تضمین شده  اگه باز بد بود برگرد...برای طلاق همیشه وقت هست

سلام عزیزم همچنان بلا تکلیف هستی؟؟ظاهرا از فامیل ابی گرم نمیشه خودت یک حرکتی بزن یا زنگی یا رومی حداقل راضیش بکن باهات بیاد مشاوره یک نفر سوم غریبه بیطرف بین شما داوری کنه راهنماییت کنه اینجا همه دارن میگن تو لجبازی وبی احساس ولی ما همه چیز زندگیت رو نمیدونیم ولی مطمنا  خیلی کم تجربه هستی چرا افسار زندگیت رو میدی به بقیه خودت برای زندگیت ؛بجنگ برو از وکیل مشورت بگیر، خودت برو روانشناس ،مشاوره بروحداقل از فشار روحیت کم بشه به درسهات برسی کل ایندت گرو تصمیمات خودت هست ارزوی خوشبختی وعاقبت بخیری برات دارم

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔

بهش پیام بده کسی خونمون نیس حالم بد شده بیا م ببر کلینیک ...

بهش پیام بده کسی خونمون نیس حالم بد شده بیا م ببر کلینیک ...

فکرشو بکن دوبار شوهرش بیاد وبره دیگه عمرا دیبا رو ول کنه انوقت قیافه مادر شوهر وخواهر شوهرهاش دیدنی میشه میترکن از عقده😆😆

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔