poppope مدیر عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 8288 عنوان مدل موی مصری | مشاهده متن کامل بحث + 6796 بازدید | 137 پست فقط برای موی مشکلی قشنگه؟ 1401/12/01 | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_صبور۳۵ عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 2279 فکرشو بکن دوبار شوهرش بیاد وبره دیگه عمرا دیبا رو ول کنه انوقت قیافه مادر شوهر وخواهر شوهرهاش دیدنی ... زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
جوشکاری عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 6245 از رو گوشی عکس گرفتم آخی دلم براش سوخت دیگه نمیدونه به چه زبونی برگردونت تعجب مبکنم سنگم بود کم میورد دیبا😂 من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
وانیاز عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 13446 متاسفانه یه گره کوری خورده اختلافشون نمیتونه که خودش بره وقتی چند روز پیش اومدن دنبالش ونرفته باید زمان بگذره شاید یه ادم دست بخیر دیگه ای یه حرکتی زد
مهرو۲ عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 421 دیبا حرفات عجیبه میگی نمیخوامت ولی خیانت نکنمن شوهرم دیشب بهم میگه تو دعوا گفتی نمیخوامت قاطی کردم ظرفاروشکوندم
جوشکاری عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 6245 دیبا حرفات عجیبه میگی نمیخوامت ولی خیانت نکن من شوهرم دیشب بهم میگه تو دعوا گفتی نمیخوامت قا ... سلام راستی چه خبر از وقتی محلش نمیدی بهتر شده؟ من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
وانیاز عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 13446 دیبا حرفات عجیبه میگی نمیخوامت ولی خیانت نکن من شوهرم دیشب بهم میگه تو دعوا گفتی نمیخوامت قا ... حالا تو این گرونی چیکار ظرفهای بدبخت داری
بانوی_صبور۳۵ عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 2279 متاسفانه یه گره کوری خورده اختلافشون نمیتونه که خودش بره وقتی چند روز پیش اومدن دنبالش ونرفته باید ز ... مستقیم نره... با برنامه زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
بانوی_صبور۳۵ عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 2279 دیبا حرفات عجیبه میگی نمیخوامت ولی خیانت نکن من شوهرم دیشب بهم میگه تو دعوا گفتی نمیخوامت قا ... شما هم گناه داری...حرف بدی زده زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
mhnmr عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 14440 از رو گوشی عکس گرفتم ای جااااااان🥰😍گرفتار خوشگل مغرور شده طفلک
mhnmr عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 14440 اون موقع ک پیشش بودم بهم میگفت سفید بدشکوه الان خوشگل شدم متوجه نشدم بد شکوه به چه معنیه😐
پاییز_۶۹ عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1088 دیبا حرفات عجیبه میگی نمیخوامت ولی خیانت نکن من شوهرم دیشب بهم میگه تو دعوا گفتی نمیخوامت قا ... منم یبار تودعوا به شوهرم گفتم اشتباه کردم باتو عروسی کردم خیلی بهش برخورده بود مظلوم شده بود دلم براش سوخت
پاییز_۶۹ عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1088 دیبا راستشو بگو نکنه میری شارژش میکنی و برمیگردی😂 برات یه یادگاریم جا گذاشته دیبا خداییش خودت اصلا کشش نداری به شوهرت تواین مورد؟
مهرو۲ عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 421 سلام راستی چه خبر از وقتی محلش نمیدی بهتر شده؟ سلام گلمبه طرز عجیبی بهتر شده آخه بزرگترین دعوای زندگیمونو کردیم😓چند روزه تمام کارای خونه رو انجام میده به من هی میگه کاری نداری چیزی نمیخوای!!!منم بهش میگم تروخدا نری تنظیمات کارخانه🤭
مهرو۲ عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 421 حالا تو این گرونی چیکار ظرفهای بدبخت داری کلی خسارت زد بهم بدتر از همه بچه ها تاحالا دعوامون ندیدن از اون روز تا میشینیم پیش هم میگن دعوا نکنین ها ماهم بصورت نمادین هی میشینیم بغل همدیگه میگیم نه دعوا کجا بود اون یه اتفاق بود تموم شد😢
بانوی_صبور۳۵ عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 2279 سلام گلم به طرز عجیبی بهتر شده آخه بزرگترین دعوای زندگیمونو کردیم😓 چند روزه تمام کارای خونه رو ان ... بازم خدا رو شکر زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه