2777
2789
عنوان

امروز تولدمه باز شوهرم یادش رفته

115 بازدید | 10 پست

ده سال ازدواج کردیم فقط دوبار کادو داده این درسته که همیشه باید درکش کنم؟ 

دیروز سر بدهی طلاهام رو فروخته ۵۴ حالا شیش تومن میخواست هنوز تا بشه۶۰ گفته بعد میدم ۵۰ داده بهش ۴ تومن توحسابه بهتر نیست یه چیزی بخره میخواد مابقی رو بعد بده 

یا گذاشته خرج روز مرگی 

تو این چند سال درس میخوند و ب هیجا نرسید اموراتمون با فروختن طلاها گذشته حالا دیگه بجز انگشتر دستم که پر نگینه هیچی ندارم حتی تبریک نگفته هنوز خیلی اذیت میشم شده به خوره ی ذهنی برام

تولدت مبارک اسی 

هزارساله بشی🌷

فراموشکاره و مشکلاتم زیادن

ولی حق باتوعه گلم 

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁

سالهای پیش ک بدهکار نبود تبریک و کادو در کار نبود الان ک بدهکار و تحت فشار دیکه یاد تولد نیافته. 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول تولدت کلییییی مبارک باشه😍💖

دوما هرچقدرم همسرت بی پول باشه میتونه با یه پیام یا گل خوشحالت کنه 

به هرحال تا دوازده شب وقت هست هنوز

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

خودت پاشو برو بیرون دلت باز بشه.بیخیال ولی بعدا بهش بگو.البته. تا شب وقت هست

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
سالهای پیش ک بدهکار نبود تبریک و کادو در کار نبود الان ک بدهکار و تحت فشار دیکه یاد تولد نیافته.&nbs ...

همین بیشتر اذیتم میکنه میگم اینقد بدهکار نبود هم گلی ب سرم نمی زد که دل خوش اونا باشم هر وقت دلش میخواست به چی میخرید اینقدم گرون میخره بهم نمیچسبه بدتر حالم بد میشه 

همین بیشتر اذیتم میکنه میگم اینقد بدهکار نبود هم گلی ب سرم نمی زد که دل خوش اونا باشم هر وقت دلش میخ ...

برای ما هم همینه. یا نمی‌خرن یا خریدنی گرون می‌خرن ک آدم رو پشیمون میکنن. عیب نداره خودت رو ناراحت نکن چون هرچی فکرش رو کنی بیشتر ادیت میشی. انشالله ک تولدت مبارک باشه و همیشه دلت شاد باشه  

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻