2777
2789
عنوان

ازدواج

128 بازدید | 12 پست

سی سالمه 

امروز یکی از اقوام نزدیک زنگ زد تلفن رو جواب دادم 

بعد احوال پرسی 

میگه واااای چرا پس ازدواج نمیکنی عجله کن دیگه 

منم ناراحت شدم آخه مگه دست خودمه دنبال شوهر بگردم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واقعا تا کی باید این مردم بفهمن و تربیت یاد بگیرن ک توی زندگی کسی دخالت نکنن‌. حقوقشون نپرسن..چرا ازدواج نمیکنی ‌‌.. چرا بچه دار نمیشین‌‌. و این چراهایی ک فقط از سر کنجکاوی و فضولی هست بیشتر. 

الان ازدواج کرده ها آپلو ۱۳ سوار شدن؟؟؟ مدال و لوح گیرشون اومده؟ تو این وضعیت مملکت جز اینکه اوضاع متاهلا و اجاره و گرونی و مخارج هنگفت دیگه بنظرم مجرد ها بشدت دست بردن که فعلا حرکتی نزدن.

به همچین افرادی باید بگید ..بگیرید بتمرگید تو تنهاییتون یکم دستاورداتون بیارید رو دایره ببینید کجای زندگیتون ایستادین! جز اینکه بخور و بخواب کارتونه و نق بزنید و همش رقابت نا سالم دارید چه گل و افتخاری به سر جامعه زدین. یه مشت مصرف کننده بی خاصیتن واقعا‌. حیف این انرژی ها ک هدر میره برای همچین ادمای فضول و بیخودی

کارشناس همه مسائل
واقعا تا کی باید این مردم بفهمن و تربیت یاد بگیرن ک توی زندگی کسی دخالت نکنن‌. حقوقشون نپرسن..چرا از ...

واقعاااا اول صبحی انرژیم رو گرفت حالم رو گرفت 

من واقعا دوست دارم ازدواج کنم اما خب تاالان قسمت نشده 

واقعاااا اول صبحی انرژیم رو گرفت حالم رو گرفت  من واقعا دوست دارم ازدواج کنم اما خب تاالان قسم ...

هر چیزی به وقتش در صورتی ک در جهت درستی باشیم برامون رقم میخوره‌. یکیش همین ازدواجه. 

تاپیکا رو نگاه کنید و درماندگی خیلیایی ک بزور و زود و یا از سر نا آگاهی انتخاب کردن و حیران و پریشانن میاد تو دستتون که خیلی از حرفای یه من یه قاز اینجوری دلخور نشید.حالا نمیگم ازدواج پر ریسک و خطرناک و دهشتناکه. ولی واقعا باید مخاطب خودتون و مورد پسند خودتون پیدا کنید. لباس نیس بگیم حالا یه مدت میپوشیم بعدش خوشمون نیومد میندازیم بره..

پر رو بودن هم گاهی وقتا بد نیست. روک باشید و بگید که بهشون ربطی نداره. من فهمیم با ادم ها هر جایی ک لازمه چیزی بهشون گوشزد بشه باید انجام شه تا حساب کار دستشون بیاد و از عادت های بیخودشون دست بردارن. 

کارشناس همه مسائل
هر چیزی به وقتش در صورتی ک در جهت درستی باشیم برامون رقم میخوره‌. یکیش همین ازدواجه.  تاپیکا ر ...

من واقعا نمیتونم رک بگم بهشون 

اما خیلی زشته به یه دختر بگی پس چیکار می‌کنی و چرا ازدواج نمیکنی پسر نیستم که برم خواستگاری 

من نمیدونم یه آدم میانسال چرا نباید بدونه که این حرف زشته 

واقعااااا خجالت میکشم عید برم مهمونی وقتی دید اغلب خانواده های نزدیک اینجوریه 

من واقعا نمیتونم رک بگم بهشون  اما خیلی زشته به یه دختر بگی پس چیکار می‌کنی و چرا ازدواج نمیکن ...

عیدیم در کار نیست دیگه ماه رمضونشونه. 

وای من خیلی عصبانی و ناراحت میشم که راجب خانوما اینقد حرفای پیش پا افتاده و محدودیت های فکری وجود داره. متنفرم اینقد فاکتورای شرم و حیا سر هر چیز بیخودی زیاد و افراطیه. هی میشینن راجب اعراب موضع میگیرن ک فلان بودن و بهمان بودن. فقط شعار میدیم. از لحاظ فکری اگه درست بودیم این وضعیت جامعمون نمیشد. 

یه جامعه مصرف کننده و بی خاصیت ک فقط قیافه ها عوض شده ولی اصل کاری ک مغز و شعوره هر روز بیشتر رو به زوال میره. کثافطن کثاااافت😐

کارشناس همه مسائل
عیدیم در کار نیست دیگه ماه رمضونشونه.  وای من خیلی عصبانی و ناراحت میشم که راجب خانوما اینقد ح ...

یسریاشون به مامانم میگن خب مادر بیچاره من چه جوابی باید بده واقعا درک و شعور ندارن 

اونروز یکیشون به مامانم داشت می‌گفت نکنه منتظره دکتره بیاد خواستگاریش بگو شوهر کن بروو دیگه 

منم خیلی ناراحت شدم نشستم کلی گریه کردم 

یسریاشون به مامانم میگن خب مادر بیچاره من چه جوابی باید بده واقعا درک و شعور ندارن  اونر ...

اینقد عصبی شدم میگید گریم گرفته گوشیم فشار دادم محکممم..😐 چقد وحشتناکن این ها. باید به پست من بخورن‌‌ واای

کارشناس همه مسائل
 اینقد عصبی شدم میگید گریم گرفته گوشیم فشار دادم محکممم..😐 چقد وحشتناکن این ها. باید به پست من ...

من نمی‌دونستم شما آقا هستید🤦

طرز فکرتون خیلی با آدم های اطراف من فرق می‌کنه 

اینقد عصبی شدم میگید گریم گرفته گوشیم فشار دادم محکممم..😐 چقد وحشتناکن این ها. باید به پست من ...

مردها همه دروغگوان و بی احساس

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍