2777
2789
عنوان

شوهرم میگه من هرکاری میکنم با تو....

426 بازدید | 17 پست

میگ من هرکاری میخام بکنم  باهات مشورت میکنم ولی تو اصلا ب من چیزی نمیگی در صورتی ک اصلا  اینطوری نیست بخاطر اینک من از پول خودم وسیله خریدم میگ اگ ب من میگفتی میخریدی من اشنا داشتم در صورتی ک قبلا هرچی بهش گفتم میخام بگیرم بهم میگ این بدرد نخوره اون بکار نمیاد بجاش فلان چیز و بخر یا فلان کار کن اصلا میخوره تو ذوق ادم منم دیشب گفتم دلم میخاد اگ یک هزاری دارم خودم با فراق خیالخرج کنم بعدم باهاش سرسنگین شدم 

میشه برای حاجت دلم یک صلوات بفرستی مرسی مهربون🌦💞💜😊 امید وارم بارون رحمت خدا بباره به زندگیت

اصلا خودش هرچی بخواد برای خانوادش میخره من مخالفتی نمیکنم ولی میگ تو هرکاری میکنی من بدونم

میشه برای حاجت دلم یک صلوات بفرستی مرسی مهربون🌦💞💜😊 امید وارم بارون رحمت خدا بباره به زندگیت

با پول خودت نظرشو بخواه یا با هم برید یا بگو‌ نظرتو بگو در کل فکر کنن ادم حسابشون میکنیم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فراق خیال چی بود

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 

خب بگو تو بدرد مشورت نمیحوری

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
با پول خودت نظرشو بخواه یا با هم برید یا بگو‌ نظرتو بگو در کل فکر کنن ادم حسابشون میکنیم

اصلا اینطوری نیست اگ بهش بگم مثلا فلان بوفه میخام میگ جا نداریم بدردمون نمیخوره در صورتی جاشم داریم کلا بدونه کاری و نمیزاره انجام داد در عوضش میگ کاری دیگ کن

خب بگیدبخاطراین رفتارات دیگه تصمیم گرفتم مشورت نگیرم 

براش قابل قبول نیس میگ تو منطقی نیستی 

بگو بیا برو تو باسنم هانیی! حالا چی گرفتی؟ وقتی اون نمیکنه میخواد تحت سلطش باشی 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
اصلا اینطوری نیست اگ بهش بگم مثلا فلان بوفه میخام میگ جا نداریم بدردمون نمیخوره در صورتی جاشم داریم ...

بهش بگو‌خب تو همیشه سازمخالف میزنی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
بهش بگو‌خب تو همیشه سازمخالف میزنی

میگ منطقی میگم ولی از نظرمن نیست تازه از کسیم میپرسم با من موافقن

اصلا اینطوری نیست اگ بهش بگم مثلا فلان بوفه میخام میگ جا نداریم بدردمون نمیخوره در صورتی جاشم داریم ...

والا دخترای ایرانی بزرگ ترین مشکلمون  اینه که تو خونه های خودمون آزادی نداریم ، فک میکنن باید همیشه گوش به فرمان بقیه باشیم و واسه همه چی ازشون نظر بپرسیم، گندش بزنن مفهوم خانواده ایرانی رو(منظورم خودمم الان بقیه نیان بگن خانواده من خوبه ،فلانه)

یکی یه دونه
میگ منطقی میگم ولی از نظرمن نیست تازه از کسیم میپرسم با من موافقن

ببین میخاد با ساز مخالف زدن بگه من مقتدرم