2789
عنوان

اقدامم

72 بازدید | 6 پست

سلام خانما من امروز موعد پریودیمه این ماه اقدام بودم اصلا پریودی منظم ندارن دکترم تشخیص تنبلی داده نتیجه چکاب ام نیومده ولی از دومین باری ک اقدام کردم کمر درد سوزش سمت راست تخمدانم و تیر کشیدن و ترشح ابکی قشنگ ابی و ترشح های غلیظ و همچنات ترشح و حالتای پریودی دارم دیروز بی بی چکم منفی شد 🥲🥲 نمیدونم این دردا برا چیههه دکترم انقد شلوغ و مغروره تا لب باز کردم گفتم کمر درد داشتم گف عادیه دوهفته بعد اولین نزدیکیم رفتم پاپ اسمیر گرفت و سونو واژینال و طرف راست شکمم فشار داد و بعد پاپ اسمیرم هم دوروز لکه بینی خون داشتم ن تیره قشنگ روشن بود 🥲🥲🥲 تورو خدا کسی شرایط منو داشته ک باردار بوده؟!  اها اینم بگم من پریود نمیشدم سوزن پروژسترون زدم یبار ک اونم بعد سه هفته پریود شدم یعنی امکان اینک هورمون رو من تاثیر بذاره زیاده دگ همین کسی اطلاعاتی داره؟!!! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم تو اقدامم.

۱۱روز از پریودیم گذشته 

زیر دلم درد میکنه و تیر میکشه ب سمت تخمدان راستم کمردرد خفیف دارم ترشح شیری رنگ بدون بو هم دارم ولی نه زیادنرمال حس پریودی دارم ولی نمیاد همه دردا رهگذرین میان و میرن

وقتی سه روز از پریم گذشته بود بی بی گذاشتم منفی بود دیگه نذاشتم .