2821
2789
عنوان

دلم شکست💔

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 32 پست

ببخشید من نظر میدم

قصد جسارت ندارم. اگه تا این حد مشکل دارید شما هم مثل خواهرم، من قرض میدم بهتون هر وقت داشتید بهم پس بدید.

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید من نظر میدم قصد جسارت ندارم. اگه تا این حد مشکل دارید شما هم مثل خواهرم، من قرض میدم بهتون ه ...

ببخشید خانم استارتر و بقیه خانوما و حتی شما آقای مهربون

من منظورم خانم استارتر نیس کلا میگم اینجا نمیشه به کسی اعتماد کرد ببخشید ممکنه کسای دیگه اینجا بیان دروغ بگن که پول لازمم یکی که دلش نازکه و بزرگه میگه من پول میدم بهتون.در حالی که معلوم نیس طرف راست میگه یا دروغ شایدم وضعش بد نباشه و خیالش کلاه برداری باشه

لطفا کسی به دل نگیره عین واقعیته

ببخشید خانم استارتر و بقیه خانوما و حتی شما آقای مهربون من منظورم خانم استارتر نیس کلا میگم اینجا ن ...

ممنون

بله من هم متوجه هستم. یه کم تجربه دارم که بفهمم کسی راست میگه یا دروغ. خانم استارتر به چشم خواهری معلومه که پاک و بی ریا هستن و غیرت کش.

اگه هم کسی بخواد سوءاستفاده کنه و امثال منو گول بزنه بذار فکر کنه که گول زده و خوشحال باشه... من چیزیو از دست نمیدم و با وجدان راحت زندگی میکنم

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
ممنون بله من هم متوجه هستم. یه کم تجربه دارم که بفهمم کسی راست میگه یا دروغ. خانم استارتر به چشم خو ...

میدونم شما از دل بزرگتیتونه 

اما یه لحظه برید تاپیکاشو نگا کنید اصلا حرفاش به هم نمیخوره

میدونم شما از دل بزرگتیتونه  اما یه لحظه برید تاپیکاشو نگا کنید اصلا حرفاش به هم نمیخوره

بله دیدم.... چی بگم ....

بله دیدم.... چی بگم ....

میدونم شما از مهربونیتون و خوش قلبیتونه اما حواستون باشه راحت به غریبه ها اعتماد نکنید شما هم داداش من

من کم سن نیستم تجربه ام زیاده تقریبا همسن شمام

که الکی حرف نزنم

میدونم شما از مهربونیتون و خوش قلبیتونه اما حواستون باشه راحت به غریبه ها اعتماد نکنید شما هم داداش ...

بله اتفاقا حرف خوبی زدید، حداقل بهتر بود به تاپیکهای قبلش سر میزدم. دستتون درد نکنه اینم یه تجربه شد واسم

ممنون بله من هم متوجه هستم. یه کم تجربه دارم که بفهمم کسی راست میگه یا دروغ. خانم استارتر به چشم خو ...

خیلی ممنونم لطف دارین من از شما پولی نخواستم که این خانوم زود میان منو قضاوت میکنن مگه من از شما پول خواستم؟؟؟

بعدم هرکسی یه گذشته ای داره خیلی کار زشته ای وقتی هیچی از زندگی اون طرف خبر ندارین بیاین قضاوت کنین .بلاخره ادمیزاد اشتباه خودشو داره .واقعا برای خودم متاسفم که شما چنین برداشتی کردین

میدونم شما از مهربونیتون و خوش قلبیتونه اما حواستون باشه راحت به غریبه ها اعتماد نکنید شما هم داداش ...

ببین خانوم محترم من از اون آقا پولی نخواستم که شما اومدین گذشته منو شخم‌میزنین بلاخره هرکسی یه گذشته ای داره .وگذشنه من هیچ ربطی به شما نداره .وقتی حتی هچی از زندگی من خبر ندارین دلیل نداره زود منو قضاوت کنین واقعا متاسفم برای چنین آدم هایی که حتی به هم جنس خودشونم رحم نمیکنن من خیلی دلم شکست بابت تایپیکتون .بلاخره آدمیزاد اشتباه میکنه شما پاک‌.

خیلی ممنونم لطف دارین من از شما پولی نخواستم که این خانوم زود میان منو قضاوت میکنن مگه من از شما پول ...

ببخشید معذرت میخوام

لطفا ملامت نکنید

من قصدم کمک بود

باز هم معذرت میخوام

ببخشید معذرت میخوام لطفا ملامت نکنید من قصدم کمک بود باز هم معذرت میخوام

نه آقا شما کاری نکردید .من تو گذشته ام کسیو میخواستم نشد بهش برسم الانم بچه دارم .قرار نیس این خانوم با دوتا متن منو قضاوت کنه.بازم ببخشید که بد برداشت کردید بلاخره هرکسی گذشته ای داره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز