2821
2789
عنوان

ژل لب و گونه...

299 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها.من امروز رفتم ژل لب و گونه زدم با بوتاکس.۱۱ میلیون خرج کردم.اما اصلا خوشحال نیستم.همش به خودم میگم چرا اینقدر خرج کردم.چرا هزینه کردم.کلا ادم نرمالی نیستم لذت نمیبرم از هیچی.دارم روانی میشم چرا الان باید عصبی باشم برا کاری که انجام شده.شوهرمم تازه یه کاری شروع کرده که ماه بعد درامد میرسه...شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟  

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لذت میبردم

منم دوس دارم الان لذت ببرم اما مقاومت میکنم.راهی هس ذهنم درطت بشه.کتابی هس بخونم

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

حالا خوب شده صورتت؟؟ منم یه هفته پیش ژل لب و خط خنده وپیشونی داشتم اما از کارش راضی نیستم

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
خوشبحالت که شوهرت اجازه میده هوف🔫

اجازه میده چون اصلاااا اهل حساب و کتاب نیس برعکس من.همش میگه توکل کن به خدا پول میرسه ولی من همش استرس میگیرم برا خرج کردن

اجازه میده چون اصلاااا اهل حساب و کتاب نیس برعکس من.همش میگه توکل کن به خدا پول میرسه ولی من همش است ...

منظورم مالی نیست من هزینه همه چیو خودم میدم بازم اجازه نمیده خیلی ناراحتم از این بشر😐🔫

به سلامتی خوشگل تر شدی دیگه ناراحتیت از چیه تو این دوره زمونه چی ارزونه که بخوای کم هزینه کنی

من بخاطر اینکه ناراحتم که با خودم حساب کناب میکنم الان تو این شرایط واجب نبود این هزینه این به من استرس میده

منم دوس دارم الان لذت ببرم اما مقاومت میکنم.راهی هس ذهنم درطت بشه.کتابی هس بخونم

فکر میکنم کتاب ۱۰۰ راه شاد زیستن بتونه بهت کمک کنه 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
حالا خوب شده صورتت؟؟ منم یه هفته پیش ژل لب و خط خنده وپیشونی داشتم اما از کارش راضی نیستم

اره کارش خوب بود.الان که ورم هس.ولی در کل خوبه.من رزیم داشتم صورتم لاغر شده بود

لذت میبردم فردا یادت میره منم پول زیادی خرج کنم شب اول استرس دارم اما بعدش عادی میشه پول چرک دسته عو ...

یعنی باورت میشه الان هزارتا فکر تو سرمه

منظورم مالی نیست من هزینه همه چیو خودم میدم بازم اجازه نمیده خیلی ناراحتم از این بشر😐🔫

وای خوشبحالت خودت در امد داری.دکتر خوب پیدا کن شاید راضی شد

فکر میکنم کتاب ۱۰۰ راه شاد زیستن بتونه بهت کمک کنه 

مرسی گلی

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز