2777
2789
عنوان

ژل لب و گونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 26 پست
من بخاطر اینکه ناراحتم که با خودم حساب کناب میکنم الان تو این شرایط واجب نبود این هزینه این به من اس ...

انشالله خدا روزی میرسونه جاش پر میشه نگران نباش به نتیجش فکر کن خداروشکر که برای زیبایی خرج کردی نه دور از جون برای بیماری این هزینه بوتاکس و .. رو یه روزی پرداخت میکردی دیگه شرایطتونم اونقدر سخت نیست خدایی نکرده که تو نون شب گرفتار باشید ماشالله دارید هزینه میکنید بعدا دوباره جبران میشه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره کارش خوب بود.الان که ورم هس.ولی در کل خوبه.من رزیم داشتم صورتم لاغر شده بود

پس اصلا ناراحت نباش ، همش بگو تا زنده ایم باید زندگی کنیم و پولمونو صرف چیزی ک خوشحالمون می کنه کنیم ، بعداز ما دنیا ادامه داره و انگار نه انگار روزی تو این دنیا بودیم

یه چیزی بگم ان شالله شما عمرت طولانی ، خواهری داشتم خیلی ولخرج ، هرچی دوس داشت میخرید دیگه به مبلغش فکر نمیکرد ،چقد ما سرزنشش میکردیم ، زد و بیمار شد و بسرعت فوت کرد ، بعدها با خودمون گفتیم چه خوب که هیچی تو دلش نموند هر چی دوس داشت سریع میخرید 

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
پس اصلا ناراحت نباش ، همش بگو تا زنده ایم باید زندگی کنیم و پولمونو صرف چیزی ک خوشحالمون می کنه کنیم ...

ممنون که با حرفاتون ارومم کردین.نیاز دارم الان یکی کارای گه کردمو تایید کنه

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
شکر گزاری کن  پول واسه خرج کردنه  نوش جونت

قربونت برم.دقیقا کاری که من نکردم فقط بلدم نق بزنم

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
اره درآمد چندرغازی که آسون به دست نمیاد بخدا شوهرم خیلی خسیسه مجبورم🥴🥴 کارمم واجبه زل و اینا نیس ...

ای خدا ادم چی بگم.کاش شوهرت درس بشه.یخرده پافشاری کم

قربونت برم.دقیقا کاری که من نکردم فقط بلدم نق بزنم

اگه اینارو به شوهرتم بگی بدبین میشه حرفات میره تو مغزش میگه حتما راست میگه دیگه خرج نمیکنه برات شاد باش لذت ببر خدا داده چرا خرج نکنی .

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
اگه اینارو به شوهرتم بگی بدبین میشه حرفات میره تو مغزش میگه حتما راست میگه دیگه خرج نمیکنه برات شاد ...

یکی از دلیلام همین موصوع مالی هس که الان در این شرایطش نبودیم اینقدر خرج کنم اما سوهرم میگه اینقدر فکرش نکن توکل کن بخدا ما به درامد میرزسیم چندبرابرش بدست میاریم.باورت میشه پس اندازی نداریم

سلام،ببین جانم حالا که خرج کردی یکم به خودت راحت بگیر. کاری هست که شده مگر آدم چندبار زندگی میکنه؟ شما هرچقدر هم حساب و کتاب کنی از کجا معلوم فردایی در کار باشه؟ پشیمونی بهتر از خوردنِ حسرت هست. کمی خوشحال باش برو جلو آیینه،از خودت و زیباییت لذت ببر. شاد باش که امروز رو بر خودت کاری کردی. از همین لحظه لذت ببر،هیچکس از آینده خبر نداره. کیفِ دنیا رو اون بُرد که خوب پوشید،خوب خورد و خوب گَشت،اونی هم که هیچکدوم از این کارها رو نکرد خودش مُرد و ثروتش را دیگری بُرد.

بنظرم شما خیلی هیجان زده هستین برای همین هم مغز این رو با اضطراب اشتباه گرفته. مدام تکرار کن که هیجان زده هستی،وایی صورتت چه خوب شده،چه کارِ قشنگی کردی تا فردا پس فردا حالتون از این رو به اون رو میشه❤️🌹

🍃خودت باش،راحت باش🌻
سلام،ببین جانم حالا که خرج کردی یکم به خودت راحت بگیر. کاری هست که شده مگر آدم چندبار زندگی میکنه؟ ش ...

وای قربونتون برم ممنونم که با حرفات بهم انرژی داری.دارم به حرفاتون فکر میکنم تا بتونم خودمو جمع و جور کنم